in

Blinde gozer met winnende lot vraagt vreemden of hij heeft gewonnen en dit zijn hun reacties

Youtuber Johal deed onlangs een sociaal experiment om te zien hoe eerlijk mensen zijn tegenover een blind persoon. Tijdens het experiment benadert hij zowel “rijke” mensen als zwervers om te zien wie het eerlijkst zijn en tegen hem zouden vertellen dat hij de loterij heeft gewonnen.

Een sociaal experiment

De mensen worden benaderd door een blinde man die een winnend lot heeft en hen vraagt zijn nummers voor hem te controleren. In zijn YouTube-video benadert hij eerst mensen die goed gekleed zijn, terwijl hij doet alsof hij worstelt met een stok. Hij vertelt hen dat hij op zijn moeder wacht en denkt dat hij een winnend lot heeft, en vraagt hen dan om een kijkje te nemen om het voor hem te controleren. Het lot heeft 500 gewonnen, maar de beide beter geklede mensen zeggen hem dat hij geen winnaar is. Een van hen probeert het lot in zijn zak te steken en zegt tegen Johal dat hij het voor hem zal weggooien. En als de man betrapt wordt en Johal onthult dat hij kan zien, loopt hij weg en gooit het lot in de lucht en schreeuwt scheldwoorden.

De tweede helft

In de tweede helft van de test benadert de vlogger mensen die dakloos zijn. Beiden feliciteren de jongeman met zijn geluk en vertellen hem direct dat hij het geld heeft gewonnen. Johal, die inmiddels op Fox News is verschenen om over de video te praten, zei: “Ik had dit helemaal niet verwacht en het was verrassend.” Zo kan je dus zien dat juist de mensen die het heel erg moeilijk hebben heel erg eerlijk zijn!

Bron: Mirror

Beeld: YouTube Johal

Dit is “albino” wiet en het ziet er wel heel bijzonder uit

Dakloze man geeft zijn leven om een gegijzelde vrouw te redden

Dakloze man geeft zijn leven om een gegijzelde vrouw te redden