in

LOLLOL

Boomchirurg neemt wraak: klant betaald niet voor het snoeien van heggen

Beeld: YouTube @The Mirror

Jamie Young van A1 Tree Surgeons uit Whitworth, Lancashire, heeft op 11 juli de bomen gekapt op een terrein aan de rand van Rochdale, Greater Manchester. Er werd aan hem gevraagd om de conifeer om te vormen tot een ‘kerstboomstijl’. Maar de klant weigerde helaas om hem te betalen en de boomchirurg besloot toen op wraak te nemen.

“Het is niet eens symmetrisch”

De 37-jarige Jamie uit Lancashire reed naar de buitenwijken van Rochdale om de klus te klaren. Voordat Jamie begon had hij de beste mensen wel een waarschuwing gegeven dat coniferen niet altijd op een kerstboom zullen lijken. De klant van A1 Tree Surgeons ging hiermee toch akkoord. Toen Jamie klaar was liet hij de klant weten dat het gelukt was, maar de boom iets ronder is uitgevallen.

Maar het snoeibedrijf kreeg niet lang nadat Jamie klaar was een berichtje:  “Ik zeg het niet graag, maar Jamie kwam uiteindelijk twee weken later opdagen en hij heeft niet gedaan wat ik hem vroeg te doen, noch heeft hij ons laten weten dat hij zou komen (wat ik hem vroeg te doen). Sterker nog, hij heeft er een echte puinhoop van gemaakt. Ik wilde dat het in kerstboom stijl werd gesnoeid zoals het was. Ik lijk nu iets te hebben dat lijkt op een deel van iemands heg en ik ben helemaal niet blij… Het is niet eens symmetrisch of recht aan de bovenkant.”

Weigering betaling boomchirurg

Het bedrijf reageerde met de uitleg dat er evengoed £ 40,- betaald moest worden voor het werk wat er gedaan was door Jamie. De klant weigerde dit en gaf aan niet te willen betalen voor iets waar zij niet om gevraagd hadden. Vervolgens werd er een opmerkelijke beslissing gemaakt door het bedrijf. De boomchirurg zou de volgende dag het snoeiafval en resten van takken terug brengen. Jamie zegt de oplossing als laatste redmiddel te hebben voor klanten niet willen betalen. Het gaat volgens hem niet om het geld maar om het principe.

Samen met 2 collega’s werden grote zakken met snoeiwerk over het hek bij de klant gegooid. “Als ik het erbij had gelaten zou er elke week een klant zijn die niet wilt betalen” aldus Jamie die het vooral op video vastlegde. Nadat de video online stond belde de klant om te zeggen dat het geld opgehaald kon worden en/of er niets aan de situatie gedaan kon worden. A1 Tree Surgeons heeft desondanks de extreme oplossing veel steun gekregen, dankzij de video op Facebook. Volgens de kijkers is het absurd dat mensen niet willen betalen voor een geleverde dienst of service.

Bron: Ladbible

Beeld: YouTube @The Mirror

Tas vol met spannende speeltjes gevonden: eigenaar is spoorloos

Man had moeite om een ​​baan te vinden omdat hij op een kind lijkt