in

Man gearresteerd: verliet vrouw op huwelijksreis om een ‘nacht vrouw’ te bezoeken

Beeld: Unsplash

Tijdens je huwelijksreis verwacht je natuurlijk niet dat je partner de kamer verlaat om een nacht vrouw te bezoeken. Maar deze man uit Florida had dikke lef om dat wel te doen. En het liep helemaal niet goed af voor hem. Hij werd namelijk gearresteerd door politie!

‘Nacht vrouw’ bezoeken

Paul Turovsky, 34, glipte uit zijn hotelkamer in Tampa waar zijn vrouw sliep om een “nacht vrouw” te ontmoeten die hij online had gevonden. Toen hij echter bij het Hyatt Hotel aankwam waar hij had afgesproken om de “nacht vrouw” te ontmoeten, werd hij tijdens een steekoperatie door de plaatselijke politie gearresteerd.

Hillsborough County Sheriff’s office (HCSO) bevestigde dat Turovksy had gereageerd op een advertentie die zij hadden geplaatst. Waarbij Turovsky ermee instemde de undercoveragent te ontmoeten om voor seks te betalen. Hij werd bij aankomst in het hotel in de boeien geslagen en beschuldigd van het uitlokken van prostitutie.

Beeld: Pexels

De arrestatie

Volgens het arrestatierapport is Turovsky een zelfstandig bedrijfsleider uit Fort Myers. Over Turovksy’s arrestatie zei Hillsborough County Sheriff Chad Chronister: “De enige vraag hier was, was het als bruiloftsgast te laat om de geschenken die ze hebben teruggekregen te krijgen”.

De HCSO organiseerde de actie in een poging mensenhandel en aanverwante misdrijven aan te pakken. In totaal werden 176 mannen gearresteerd tijdens de operatie, samen met Turovsky. De HCSO meldt ook dat er de afgelopen drie maanden 360 arrestaties zijn verricht. Vergelijkbare advertenties werden online geplaatst om verdachten te lokken die met undercoveragenten chatten voordat ze een ontmoeting afspreken. Chronister voegde eraan toe: “Als je de communicatie ziet die deze individuen wilden doen met deze jonge jongens, of ze wilden doen met deze jonge meisjes, het is weerzinwekkend.” Tijdens de operatie vonden agenten ook twee vermiste tieners uit Massachusetts, van wie wordt aangenomen dat ze zijn verhandeld door twee van de aangehouden verdachten.

Bron: Unilad

Beeld: Pexels/ Unsplash

Vrouw maakt angstaanjagende beelden van buurman nadat hij ‘x in haar deur graveert’

Plan van vrouw om nuchterheidstest te doorstaan door de Ierse volksdans te doen mislukt spectaculair

Vrouw probeert nuchterheidstest te doorstaan door Ierse volksdans te doen maar mislukt spectaculair