in

Vouw kookt lasagne in de vaatwasser: zeer ongewone besparingstips!

Zij kookt lasagne in de vaatwasser: zeer ongewone besparingstips!
Beeld: YouTube @ TLC

Iedereen streeft ernaar om zoveel als mogelijk te besparen. Hierbij zijn er verschillende manieren hoe je dat voor elkaar kunt krijgen. Denk hierbij aan minder lang douchen of ervoor zorgen dat de lichten niet onnodig aan blijven. Maar een moeder in de Verenigde Staten heeft voor wat betreft besparen wel een extreme kijk op zaken.

Ongewone besparingstips

Stephanie is een Amerikaanse die een heel speciale zienswijze heeft wanneer het gaat om besparen. Haar besparingstips zijn zo extreem dat het ervoor zorgt dat hygiënische normen soms met de voeten worden betreden. Zo zet ze mayonaise en ketchup die haar kinderen niet hebben gebruikt weer in een fles om het later te gebruiken. Daarnaast heeft ze maar een gloeilamp voor het heel huis. Als ze naar een ruimte moet lopen neemt ze deze mee. Als ze kleren moet wassen doet zet ze letterlijk een spuitje zeep in de was, maar dat is nog niet alles. Nadat ze klaar is met de was, haalt ze kleine sponsachtige deeltjes uit de wasautomaat. Deze zet ze in een zak en gebruikt het om haar nagellak te verwijderen of make-up te zetten.

YouTube @ TLC

Kookt lasagne in de vaatwasser

Voor wat betreft de besparingstips, wordt het nog mooier met Stephanie. Als ze boodschappen moet doen betaalt ze voor wat ze daadwerkelijk eet. Zo haalt de schil van bakoven weg, omdat ze vindt dat de schil niet meegewogen moet worden tijdens het berekenen van de prijs. Als ze bij de slager aankomt vraagt ze naar vlees dat eventueel vervallen is om korting te krijgen. Voor het maken van lasagne heeft Stephanie ook een tip om te besparen: ze doet dit namelijk in een vaatwasser! De lasagne had ze speciaal bereid voor de vrienden van haar vriend. Volgens een van de vrienden smaakte het letterlijk naar water.

Bron: YouTube

Waaghals valt in zwembad met tientallen krokodillen tijdens gevaarlijke stunt

Peuter heeft een unieke manier om de trap af te klimmen