in

TikTok trend gaat compleet mis: ‘Ik bracht 7 en een half uur in het ziekenhuis door’

TikTok trend

Een vrouw gaat viraal omdat ze haar neus brak tijdens het opnemen virale TikTok trend, maar toch erin slaagde om haar video af te maken.

TikTok trend

Madison Ringshaw, 19, liet zichzelf filmen terwijl ze meezong met het lied Ceilings van Lizzy McAlpine voor een TikTok video. De afgelopen weken hebben meer dan 400.000 TikTok-gebruikers deelgenomen aan de trend waarbij ze doen alsof ze een versnelde versie van het nummer zingen en dramatisch wegrennen van de camera. Hoewel anderen hun versies hebben gefilmd op pittoreske stranden en de Walk of Fame van LA, besloot Madison de trend belachelijk te maken door een lege parkeerplaats als achtergrond te gebruiken.

Nadat ze wegrende van haar vriend die aan het filmen was, deed Madison een paar rondjes voordat ze haar fel blauwe Crocs uitschopte. Na wat rollen op de grond rende de tiener terug in de richting waar ze de video was begonnen. Maar tijdens haar sprint om de vriend die aan het filmen was te ontlopen, viel Madison plat op haar gezicht op het asfalt. Hoewel ze meteen merkte dat haar neus bloedde, liet de TikToker dit niet in de weg staan van het voltooien van haar video. De video eindigt met Madison die de laatste woorden van het lied playbackt terwijl ze nog steeds herstellende is op de grond.

@madisonringshaww song= ceilings me= floor #ceilings #floor #brokennose i think lizzy should give me free tickets as compensation #fyp ♬ original sound – depressoespresso

Spoedeisende hulp

Kort na haar val belde Madison haar moeder om haar over de blessure te vertellen. “Ik belde mijn moeder en vertelde haar dat ik dacht dat ik mijn neus had gebroken, maar ze geloofde me niet totdat ik haar een foto van mijn neus stuurde.” legt Madison uit. Uiteindelijk ging Madison voor de zekerheid toch naar het ziekenhuis: “Ik ging naar de Spoedeisende Hulp, en ik was daar 7 en een half uur. Ik moest uiteindelijk een operatie ondergaan en ze hebben mijn neus rechtgezet.” vertelt ze. “Ik vind het erg grappig, dus iedereen kan ook lachen” voegt ze eraan toe.

Gelukkig kon Madison humor in haar situatie zien en grapte dat Lizzy als compensatie voor de val haar gratis tickets kon geven. De video heeft ruim 80.000 likes verzameld en men was onder de indruk van de toewijding van Madison. Een van hen antwoordde: “MEID! JE HEBT MIJN NACHT GEMAAKT MET DEZE VIDEO, WANT ZELFS NA HET VALLEN, HEB JE NOG STEEDS HET LIEDJE AFGEROND!!!” Een ander voegde toe: “Ze zei echt 200% inzet!” Volgens Madison is het wel het toppunt van haar TikTok carrière en kan het niet grappiger.

@madisonringshaww

atleast ive got a massive head now thanks to all my fans xxxxx

♬ Banana Song x As It Was – tpwksturniolo ★

Bron: Dailymail.co.uk

Beeld: TikTok @madisonringshaww

Lichaamshaar

Vrouw onthult dat ze al twee jaar niet geschoren heeft: “Ik haatte mijn lichaamshaar”

verzorgingstehuis

74-jarig man onthult dat hij als alleenstaande naar een verzorgingstehuis verhuist, omdat zijn acht vrouwen “zijn lichaam hebben uitgeput”