in

Man is betoverd van zijn 47 jaar oudere verloofde: “Ze doet mij aan mijn oma denken”

Man is betoverd van zijn 47 jaar oudere verloofde: "Ze doet mij aan mijn oma denken"
Beeld: Instagram @devaughnfirebornstarchild

Kathi Jenkins (74) en Devaughn Aubrey (27) stappen binnenkort in het huwelijksbootje. Het feit dat Kathi overgrootmoeder is, vormt geen obstakel voor de bruidegom die betoverd is van zijn toekomstige bruid.

De ware

Kathi, die al met pensioen is, heeft vier kinderen, 13 kleinkinderen, 36 achterkleinkinderen en een achter achterkleinzoon. Ze leerde Devaughn kennen via een app, en de twee konden het goed met elkaar vinden ondanks het grote leeftijdsverschil. Het gat van 47 jaar tussen beide bleek ook geen probleem. En na 2 jaar daten, hebben Kathi en Devaughn trouwplannen.

“Ik wist direct dat zij de ware is” zei Aubrey tegen de pers. Na contact via de app, wat op sommige momenten zelfs wat ondeugend was, ontmoetten de twee elkaar, en daarna ging alles snel. “Ze zingt prachtig, en ze kent veel van die oude liedjes die me doen denken aan de dingen die mijn grootmoeder leuk vond. Verder kent ze ook veel van de artiesten die mijn oma leuk vond” geeft Devaughn aan.

Betoverd

Kathi is alles wat Devaughn zocht en ook visa versa is de aantrekkingskracht groot. Dat Kathi vele malen ouder is dan haar toekomstige man betekent overigens niet dat geld de reden is voor dit liefdesduo.” Ik ben gewoon een doodnormale vrouw uit Texas” zegt Kathi.

Devaughn is ook optimistisch: “Men zegt, ‘zolang je maar gelukkig bent’ en we zijn heel gelukkig samen. “Ik kijk ernaar uit om naar huis te komen om mijn mooie vrouw te zien, met warme maaltijden en warme zoenen.” De twee kregen te maken met veel kritiek vanwege het ongebruikelijke leeftijdsverschil, maar Kathi’s beste vriendin zegt het geweldig te vinden dat ze elkaar gevonden hebben. Devaughns vrienden en familie steunen de relatie ook, alhoewel zijn moeder hem niet direct geloofde toen zij Kathi’s foto zag.

Bron: Thoughtnova

Beeld: Instagram @devaughnfirebornstarchild

Luchtvaartpassagier krijgt boete voor snacks in zijn bagage

Cardi B zet gezichtstatoeage: laat fans met gemengde reacties achter

Cardi B zet gezichtstatoeage: laat fans met gemengde reacties achter