in

‘Levende Ken pop’ is op zoek naar de perfecte verschijning!

perfecte verschijning
Beeld: YouTube

Justin Jedlica, beter bekend als de ‘Human Ken Doll’, is weer terug in de schijnwerpers! Justin werd wereldberoemd na zijn verschijning in de eerste aflevering van ‘Botched’ in 2014 en heeft sindsdien meer dan 1000 cosmetische ingrepen ondergaan, met een totale waarde van meer dan 1 miljoen dollar. Hoewel hij bekendheid verwierf als de ‘Human Ken Doll’, geeft Justin aan dat dit nooit zijn intentie was. Hij ziet plastische chirurgie als de sleutel tot de elitekringen en de glamoureuze levensstijl van Los Angeles.

De perfecte verschijning

Justin begon op 18-jarige leeftijd met zijn eerste cosmetische ingreep en zag plastische chirurgie als de weg naar succes en roem. Hij zag het als een manier om de elitekringen binnen te treden en de glamoureuze levensstijl van LA te omarmen. Hoewel de titel ‘Human Ken Doll’ hem bekendheid bracht en hem tot een bekende naam maakte, benadrukt Justin dat het nooit zijn bedoeling was om als zodanig gezien te worden. Hij voelt dat deze titel zijn toewijding aan het leren over het menselijk lichaam en plastische chirurgie tekortdoet. Desondanks heeft de titel hem ook veel gebracht en heeft hij erop voortgebouwd om er financieel profijt uit te halen.

Justin noemt zichzelf de ‘pionier van mannelijke cosmetische kunst’ en is altijd op zoek naar de volgende innovatieve ingreep. De drang naar roem voelt voor hem echter als een eindeloze cyclus. Hij geeft toe dat bij elke nieuwe ingreep hij ‘groter en riskanter’ moest gaan om de aandacht van mensen te krijgen. Zijn streven naar perfectie lijkt geen grenzen te kennen.

De ‘wolf masculinisatie’

Op dit moment ondergaat Justin een ‘wolf masculinisatie’-ingreep ter waarde van $72.000. Deze ingreep omvat meerdere gezichtsimplantaten, facelifts en incisies in zijn gezicht. Gevraagd naar de potentiële fatale risico’s van de operatie, beweert Justin: “Als ik zou sterven, zou het zijn voor iets waar ik van houd!”

Conclusie: Justin Jedlica, beter bekend als de ‘Human Ken Doll’, is altijd op zoek naar de perfecte verschijning en heeft duizenden cosmetische ingrepen ondergaan. Hoewel hij de titel ‘Human Ken Doll’ niet noodzakelijk waardeert, heeft hij er wel zijn eigen weg in gevonden en er financieel profijt uit gehaald. Justin blijft zichzelf beschouwen als een pionier op het gebied van mannelijke cosmetische kunst en gaat altijd op zoek naar nieuwe innovatieve procedures. Zijn meest recente avontuur om zichzelf te transformeren in een ‘wolf’ illustreert zijn constante streven naar perfectie en onderscheidt zich van conventionele schoonheidsnormen.

Bron: YouTube

tatoeages

Vrouw met 800 tatoeages zegt dat niemand haar wil aannemen om te werken

dag

Serveerster laat mensen geschokt achter nadat ze vertelde dat ze meer dan $600 aan fooien verdiende op één dag