in

WTFWTF

Jonge fan kwam er op de harde manier achter dat je Hasbulla nooit moet aanraken

Een paar maanden geleden schreven we over Hasbulla die aangaf dat hij te jong is om te trouwen. Maar wist je ook dat je hem nooit moet aanraken? Een jonge fan kwam er namelijk op de harde manier achter. De Russische internetsensatie is een raadsel; is hij een vechter of maakt hij gewoon een grapje?

Hasbulla moet je nooit aanraken!

De 19-jarige, die een genetische aandoening heeft die zijn groei belemmert, kondigde onlangs aan dat hij een deal had getekend om in de UFC te vechten, en heeft in het verleden mensen als Conor McGregor uitgescholden, waarbij de Ier zei dat hij graag met de tiener wil sparren. Het afgelopen jaar is hij een van de grootste namen in de vechtsport geworden, hoewel hij nog niet in de ring/vechtwagen heeft gestaan. Maar hij liet onlangs zien dat er niet met hem te spotten valt.

In een video gedeeld op sociale media, is Hasbulla te zien terwijl hij poseert voor foto’s met een grote menigte fans. Maar één jongen komt uit het niets en knijpt in zijn wang, iets wat de social media-ster niet goed uitkomt. Geschokt door wat er gebeurde, snauwt Hasbulla naar de jongen en zegt: “Hé! Nee!” Met een strenge blik naar de fan. Hasbulla zwaait met zijn vinger en geeft de moeder een strenge look voordat hij zich weer omdraait om verder te gaan met zijn werk.

@houseofhighlights Kid PINCHED Hasbulla’s face. 😅😅 (via @mjethari) #hasbulla #boxing #hasbullathegoat ♬ original sound – House of Highlights

Bron: Ladbible

Beeld: TikTok @houseofhighlights

Google Street view lost mysterieuze verdwijning van bejaarde vrouw na 2 jaren op

Google Street view lost mysterieuze verdwijning van bejaarde vrouw na 2 jaren op

39-jarige moeder bevalt eindelijk van een meisje, na 10 jongens te hebben gehad