in

Thuisbakker lacht zichzelf kapot, nadat het maken van een cake helemaal mis gaat

Thuisbakker lacht zichzelf kapot, nadat het maken van een cake helemaal mis gaat
Beeld: TikTok @tigga_mac.co.uk

Een thuisbakker heeft zichzelf kapot gelachen, nadat haar poging om een cake te bakken helemaal mis is gegaan. Voor het maken van een speciale cake moet je over bijzondere vaardigheden beschikken. Je zal bijvoorbeeld de juiste ingrediënten moeten gebruiken om ervoor te zorgen dat de smaak er goed in zit. Maar soms zijn er cakes waarbij het ook mooi gedecoreerd wordt. Op dit punt is waar de thuisbakker niet zo goed gescoord heeft.

Lacht zichzelf kapot

Lucy, die afkomstig is uit Melbourne, zag een leuke video op TikTok. In die video werd er op een duidelijke en simpele manier aangegeven hoe je een karikatuur cake met behulp van een andere cake kan maken. Toen Lucy dit zag, dacht ze dat het een goed idee was om het uit te proberen. Op zich niets mis mee, omdat niets erger is dan niet proberen. Zo gezegd, zo gedaan…Lucy begon aan haar project om op een simpele manier een pracht van een cake te maken. Het lag in de bedoeling dat ze aan het eind een meesterstuk zou presenteren. Maar in plaats van een meesterstuk werd er een amateurstuk gepresenteerd.

@tigga_mac CAKE HACK TIME! Love how this one turned out! 🤩 #tiggamac #cakehack #tiggamaccakehack #bluey #blueycake #cakevideo #caketutorial #cakedecorating #caketok #wooliesmudcake ♬ original sound – Tigga Maccormack

Cake gaat helemaal mis

Helaas heeft Lucy geen pracht van een cake kunnen presenteren. Als we moeten kijken naar wat ze moest presenteren en wat er gemaakt moest worden, dan is het verschil heel groot. De cake die zij gemaakt heeft, is helemaal geen weerspiegeling van wat er gemaakt moest worden. Wie naar de video kijkt, zal merken dat zelfs een leek zo een cake kan maken. Maar Lucy is het bewijs dat vaardigheden toch een rol spelen, al lijkt iets nog zo simpel te zijn. In ieder geval was dit een leermoment voor Lucy en voor de volgende keer weet ze zeker hoe ze haar cake beter moet bijschaven.

Bron: dailymail.co.uk+

Beeld: TikTok @tigga_mac+

Vrouw zet een stop achter relatie met haar vriend: 'Hij bestelde geen kaasburger voor haar!'

Vrouw zet een stop achter relatie met haar vriend: ‘Hij bestelde geen kaasburger voor haar!’

spuitverf

Moeder gebruikt per ongeluk spuitverf om auto schoon te maken: ‘Je hebt het verpest’