in

23-jarige moeder wordt bekritiseerd om haar kledingkeuzes

kledingkeuzes
Beeld: TikTok

Een 23-jarige moeder heeft onthuld dat ze bekritiseerd wordt door anderen vanwege haar kledingkeuzes en ze heeft niets te maken wat men denkt.

Bekritiseren om kledingkeuzes

Jade Amber, uit Alabama, deelde een bericht met haar 950.000 TikTok-volgers met als bijschrift: ”Wanneer een andere jonge moeder opmerkt ‘Waarom kleed je je niet als een moeder?'” In de video poseerde ze in een paar korte zwarte sportshorts en een strakke bijgesneden roze hoodie die haar gepiercete navel liet zien. In het bericht met haar fans schreef ze: “Ik ben eerst een moeder, maar ik blijf altijd mezelf. Voor altijd en altijd. Ondertussen kruiste ze haar armen en rolde met haar ogen terwijl ze vroeg: “Wie denk je wel niet dat je bent?” Veel van haar volgers waren het met haar eens en velen zeiden dat haar kledingkeuzes haar eigenlijk een betere ouder maakten.

Een persoon schreef het eens te zijn dat ze zich moet kleden zoals ze wil: “Jezelf zijn, maakt je een betere moeder!” ‘Ja!’ schreef een ander. ‘Ik kleed me zoals ik wil.’ Een andere opmerking luidde: ‘Je bent 22. Wat verwachten mensen dat je draagt? Leggings en een sweatshirt elke dag? Wat dan?’ Iemand anders voegde toe: ‘Ze zijn boos omdat je goed voor jezelf zorgt. Doe wat je wilt, Koningin.’ Anderen vroegen zich ondertussen af hoe een moeder dan eigenlijk hoort te kleden, waarbij iemand schreef: ‘Hoe kleed je je als een moeder? Wat betekent dat eigenlijk lol?’ ‘Hoe hoort een moeder zich te kleden?’ vroeg een ander. Iemand anders zei: ‘Hoe hoort een moeder zich te kleden, wees gewoon jezelf, Koningin.’

@jade.amberrr

i’m a mom first but ima always be me. forever n always. IG: jadeamberrrr

♬ Hotel – Lawsy

Eigen identiteit verliezen

‘Het is gek hoe we, zodra we moeders worden, geacht worden onze eigen identiteit te verliezen.’ Dit komt enkele weken nadat een nieuwe moeder onthulde dat ze bekritiseerd werd door een vreemde omdat ze ‘haar borsten liet zien’ in de sportschool. Kylen Suttner, uit Ogden, Utah, beschreef de ervaring die ze op camera vastlegde toen een medesportschoolganger haar aansprak over haar sportkleding. De naamloze persoon berispte Kylen omdat ze een lichtblauwe sportbeha droeg in een ‘openbare ruimte’.

Bron: Dailymail

kleuterjuf

Moeder vindt dat kleuterjuf iets op het lichaam van haar zoon heeft geschreven met een stift

delem

TikTokker weigert $4.600 dinerrekening te delen met vriendin die vindt dat ze niet hoeft te betalen omdat het haar verjaardag is