in

Man bestelt worst Mcuffin bij drive-thru McDonald’s, maar krijgt een zak met geld overhandigd!

Man bestelt worst Mcuffin bij drive-thru McDonald's, maar krijgt een zak met geld overhandigd!
Beeld: Instagram @dookiedoeboy

Een man die een worst McMuffin had besteld bij een drive-thru van McDonald’s, heeft een zak vol met geld terug gekregen. Het zal je maar gebeuren: Je plaatst keurig je bestelling, maar krijgt een handzak vol met geld overhandigd. Het is natuurlijk even schrikken, omdat je in eerste instantie niet weet wat je overkomt als klant.

De man kreeg meer dan hij had verwacht tijdens een recent bezoek aan McDonald’s. Zoals velen van ons reed Josiah Vargas rond toen hij een beetje honger kreeg. Hij besloot zichzelf te trakteren op een brutale Macy’s en ging naar een nabijgelegen drive-thru. Nu, de gebruikelijke gang van zaken is dat je naar het restaurant wandelt, je bestelling plaatst en je eten ophaalt bij het volgende raam. Maar Josiah kreeg niet alleen zijn worst McMuffin, maar ook iets extra’s in zijn tas. In een video die op zijn TikTok-account is geplaatst, is hij te zien hoe hij in zijn auto zit en zijn tas omhooghoudt, waarvan hij onthult dat deze gevuld is met contant geld.

Beeld: YouTube @ New York Post

Krijgt zak met geld terug

In de video zegt Josiah het volgende: “Ik ging net naar McDonald’s en hij gaf me mijn worst McMuffin en deze tas.” In de video vroeg Josiah zich af wat er in die tas zat. Vervolgens maakt hij het open en laat verschillende doorzichtige pakjes vol geld zien. Vol verbazing over wat hij zag, zei hij: ‘Hier maar een paar duizend dollar’. “In de zin van, wat is dit? Waarom zouden ze dit doen?” Uiteindelijk heeft Josiah besloten om het geld terug te geven. Alvorens hij dit deed, vroeg hij aan het personeel: ‘Waarom zouden jullie me dit aandoen? Weet je hoe graag ik dit geld wil? Waarom zetten jullie me in zo een situatie?” Het personeel van McDonald’s was blij met dat het geld weer terug gebracht is en beloonden Josiah met een € 183.87.

Bron: ladbible.com

Man krijgt € 919350.00 schadevergoeding: 'Hij is 17 jaar lang onterecht opgesloten voor misdaden gedaan door zijn dubbelganger!'

Man krijgt € 919350.00 schadevergoeding: ‘Hij is 17 jaar lang onterecht opgesloten voor misdaden gedaan door zijn dubbelganger!’

Knock-out kampioen

Deze dieven kiezen het huis van een knock-out kampioen en dat liep niet zo goed af