in

WTFWTF LOLLOL

Rolf heeft 278 piercings in zijn “aubergine”

Rolf heeft 278 piercings in zijn "aubergine"
Beeld: Instagram @robuchholz

Het aangaan van lichaamsaanpassingen van welke aard dan ook is steeds populairder geworden in de moderne samenleving. Het kunnen tatoeages, piercings, plastische chirurgie, lichaamsimplantaten en alles daartussenin zijn. Maar 278 piercings zetten bij je aubergine, nou dat gaat best wel heel erg ver!!

Hoorn implantaten

Deze Duitse man genaamd Rolf Buchholz heeft zijn hele lichaam aangepast, inclusief zijn aubergine. Ja, hij is in meer dan één opzicht spectaculair. In november wordt in België meestal een jaarlijks evenement gehouden waar tatoeage enthousiastelingen samenkomen om hun kunstwerken te bespreken, te laten zien en te bestuderen. Er zijn ook mogelijkheden voor degenen die willen pronken met hun nieuwste creaties. Er worden prijzen uitgereikt voor het “beste vakmanschap” en “beste prestatie”. Een van de grote sterren van het laatste evenement was Rolf Buchholz. Hij toonde zijn laatste grote lichaamsaanpassingen. Wat echter de meeste aandacht trok, waren de hoorns op zijn voorhoofd.

480 Piercings

Deze Duitse man heeft ongeveer 480 piercings, waarvan 278 op zijn aubergine. Het ziet er echter nog steeds verrassend goed bewaard en glad uit als hij zijn broek naar beneden trekt op de bovenstaande foto’s, zelfs als zijn ‘heilige plek’ niet zichtbaar is. Deze tattoo-liefhebber heeft ook 94 piercings rond zijn mond en lippen. Het lijkt misschien alsof hij moeite heeft met eten, maar het enige probleem dat Rolf lijkt te ervaren, beweert hij, is op luchthavens. Maar niet om de reden die je zou denken. In 2014 werd hem de toegang tot de Verenigde Arabische Emiraten (Dubai) ontzegd vanwege zijn vreemde verschijning. “Ze dachten dat ik een zwarte magiër was”, zegt Rolf.

Bron: The laughclub

Beeld: Instagram @robuchholz

17 rare uitvindingen die het nooit gemaakt hebben

Sandro liet zijn oren verwijderen om eruit te zien als een schedel

Sandro liet zijn oren verwijderen om eruit te zien als een schedel