in

‘Meest getatoeëerde man van England’ woedend: is uit supermarkt gezet

Beeld: YouTube @Truly

Keith Gordon, 66, is een lust voor het oog. Hij is van top tot teen bedekt met tatoeages en hij is de ‘meest getatoeëerde man van Groot-Brittannië’. Maar hij beweert dat hij uit supermarkten is gezet vanwege zijn opvallende lichaamskunst.

Meest getatoeëerde man

Keith was samen met zijn gezin aan het winkelen in Brighton. En hij kreeg te horen dat hij niet welkom was in een winkel. De man, uit Romford, Essex, zei dat hij de brutaliteit van de arbeider niet kon geloven. “Ik kon niet geloven dat hij het lef had om naar me toe te komen en opmerkingen te maken over hoe ik eruitzag waar mijn kinderen bij waren.

“Het is mijn lichaam, mijn keuze, en zijn gedrag was discriminerend in alle betekenissen van het woord.” Keith ging naar huis en diende een klacht in bij de supermarkt, die hem zijn verontschuldigingen aanbood en een bon van 20 pond gaf. De gepensioneerde ambtenaar zegt: “Veel mensen kijken naar mij: “Veel mensen kijken me agressief aan. “Ze kijken bijna bedroefd en boos, maar ik begrijp niet waarom, ik ben het die zo kijkt, niet zij.

Hekel aan tatoeages

“Dit personeelslid heeft duidelijk een hekel aan tatoeages en heeft een probleem met mensen die ze hebben en hij kon zich niet beheersen.” Desondanks heeft Keith geprobeerd om de opmerkingen op de kin te nemen. “Een deel van anders zijn is omgaan met negatieve opmerkingen en onwetende mensen. Maar over het algemeen houd ik van de aandacht.” Keith, die op zijn 17e voor het eerst werd geïnkt, deed er vier jaar over en onderging verschillende huidtransplantaties om ze te verwijderen. Toen hij 52 werd, besloot hij echter dat hij het niet erg vond en liet hij al zijn lichaamsschilderingen terugzetten en voegde er nog een paar aan toe.

Bron: Ladbible

Beeld: YouTube @Truly

Piloot dreigt vliegtuig om te draaien als passagier ongeklede foto’s blijft rondsturen

Studenten binden leraren vast aan boom en slaan hen voor het geven van ‘slechte cijfers’