in

Deze puppy wil op de schoot van zijn baasjes zitten, ondanks zijn enorme omvang

enore omvang
Beeld: YouTube

Een puppy die geen idee heeft van zijn enorme omvang, houdt ervan om op de schoot van zijn baasjes te zitten en hij blijft maar groeien.

Puppy met enorme omvang

Grappige foto’s laten de aandacht zoekende hond Sherman zien, die bijna 6 voet lang is als hij op zijn achterpoten staat, die op zijn baasjes springt. De knuffelmonster Newfoundland-puppy is pas 18 maanden oud en zal blijven groeien tot hij drie jaar oud is. En naar verwachting zal hij nog eens twee stenen aankomen tegen de tijd dat hij volgroeid is. Andere foto’s laten hem zien staan bij de gootsteen, poseren in reusachtige slogan slabbetjes en genieten van maaltijden buiten.

Ondanks dat het stel regelmatig wordt geplet door de supergrote hond en jaarlijks £ 5.000 aan hem uitgeeft, zeggen ze dat ze het niet anders zouden willen. Elliott zei: ‘Hij is groot en vriendelijk – waarschijnlijk een beetje te vriendelijk voor zijn eigen bestwil. ‘Hij zit graag op je schoot omdat hij denkt dat hij een schoothondje is. En hij realiseert zich niet hoe groot hij is en hij is net begonnen met echt koppig te worden. ‘Hij is een enorme lieverd. Hij is lief, hij houdt van iedereen en alles. ‘Mensen vragen hoe het is om Sherman in huis te hebben en ik zeg dat het is alsof je nog een persoon bij je hebt wonen. ‘Hij is 11 stenen en heeft een eigen willetje. Het is geen agressie, maar hij doet wat hij wil wanneer hij dat wil.’

Een Poolse fokker

Elliott, 46, verwelkomde Sherman in februari 2022 in het gezin na hem te hebben geïmporteerd van een Poolse fokker. De enorme hond heeft een bijpassende eetlust en verslindt elke maand voor £ 120 aan voedsel – terwijl hij ook traktaties op de borden van mensen in de gaten houdt als hij op pad is. Vader van één Elliott zei: ‘Ik moet voorzichtig zijn met hem als ik bij hem zit in koffiehuizen en cafés, want hij is dol op eten. ‘Er zijn een paar keer geweest dat hij bijna het eten van mensen van hun borden heeft gehad.’ Zijn eetmanieren hebben Elliott gedwongen om hem een slab te geven – om te voorkomen dat hij kwijlt over het eten van mensen.

Elliott zei: ‘Omdat hij kwijlt, draagt ​​hij een slabbetje. Ik zat in koffiehuizen en Sherman besloot zijn hoofd te schudden en het vliegt overal naartoe. ‘Ik wil niet beginnen met het betalen voor het eten van mensen.’ Sherman is een soort lokale beroemdheid geworden in het gebied van South Shields, waar mensen regelmatig stoppen op straat om over hem te cooën. Elliott zei: ‘Hij wordt de hele tijd gestopt, iedereen kent hem. ‘Als ik langs loop, zeggen mensen dingen als ‘goedemorgen, Sherman’, ‘hallo Sherman, hoe gaat het met je?”

Terwijl Elliott dol is op zijn ‘beste vriend’ Sherman, geeft hij toe dat het hebben van een enorm huisdier geen gemakkelijke taak is, omdat het geen goedkoop ras is om voor te zorgen. Elliott zei: ‘Sherman kostte iets minder dan £ 2.600 (€ 3.000) om te kopen, wat minder is dan mensen verwachten omdat Sherman een stamboom heeft, maar het zijn de maandelijkse kosten die kunnen oplopen. ‘Zijn voerrekening is £ 120, en als je daar £ 120 aan verzekeringen en £ 100 voor een trimbeurt bij optelt, ben je elke maand ongeveer £ 400 kwijt voor onderhoud.

Bron: Dailymail

Mysterieuze brief

Echtpaar ontvangt mysterieuze brief met informatie over ‘geheime kamers’ in hun pas gekochte huis

zwembandjes

Klein meisje verdwijnt onder water wanneer haar zwembandjes losraken nadat ze van de zijkant van een boot werd gelaten om te zwemmen