in

Deze vrouw vertoont altijd dezelfde houding wanneer de rekening moet worden betaald

houding
Beeld: Instagram

Deze influencer haar stelling is dat vrouwen zich altijd dienen te gedragen zoals zij dat doet wanneer ze uitgaat met mannen.

Dezelfde houding

Hier volgt haar perspectief. Ella Freimann, bekend op sociale media onder het pseudoniem “ellafreimann”, is een 24-jarige Influencer die dagelijks haar volgers advies geeft over relaties en met name vrouwen adviseert hoe ze zich tijdens een date zouden moeten gedragen. Ze benadrukt dat vrouwen nooit de rekening zouden moeten betalen, maar eerder moeten verwachten dat de persoon die hen uitnodigt dat doet. Dit acht ze cruciaal voor de toekomst van de relatie. Hoewel ze heftige kritiek heeft gekregen vanwege deze opvatting, heeft ze besloten te reageren en haar standpunt nader toe te lichten.

Ondenkbaar

Voor haar is het ondenkbaar om een relatie aan te gaan met een man die niet vrijgevig is. Hierdoor weigert ze om de kosten voor haar dates te delen of te betalen. “Een man die de rekening deelt, waardeert niet de tijd en inspanning die een vrouw steekt in het behagen van hem.” “Een vrouw van waarde begrijpt haar eigen inbreng en verwacht een wederzijdse erkenning. Ik heb vrouwen gezien die hun eigen bedrijven opzetten en zich op zichzelf richten, terwijl ze tegelijkertijd door een man worden ondersteund. Onderzoek heeft bevestigd dat mannen ons nodig hebben. We verbeteren alle facetten van hun leven, en omdat we ons bewust zijn van wat we bieden, verwachten we een gelijkwaardige waardering. Vandaar dat ik precies weet wat ik kan bijdragen wanneer ik uitga en ik verwacht minstens dat ze voor het diner betalen. Sterker nog, ik stel nooit voor om op basis hiervan een einde te maken aan de relatie. Alle vrouwen zouden op dezelfde wijze moeten handelen.”

Bron: Curioctopus

huis verkocht

Vrouw heeft haar huis verkocht om haar gezicht aan te passen: “haar verschijning oogt nu jeugdiger”

zesjarige

Moeder onthult: “Het lijkt misschien hard, maar ik begin mijn zesjarige zoon te haten”