in

LOLLOL WTFWTF

Vrouw krijgt tweeling van twee verschillende vaders in uiterst zeldzaam geval

Beeld: Pexels

De tienermoeder, van wie de naam onbekend is, verwelkomde onlangs twee jongetjes op de wereld. De vermoedelijke vader deed een DNA-test en die bleek positief, maar echter was het slechts voor één van de baby’s. Ja, het is namelijk een heel zeldzaam geval

Zeldzaam geval

Het fenomeen dat hetero parentale superfecundatie wordt genoemd is zeldzaam, maar niet onmogelijk. De vrouw verklaarde aan lokale media dat ze eerder op dezelfde dag intiem was geweest met twee verschillende mannen. “Ik herinnerde me dat ik seks had gehad met een andere man en belde hem om de test te doen, die positief was,” deelde ze.

De moeder was verrast over het resultaat van de DNA-test, niet alleen omdat zij, zoals velen van ons, niet wist dat deze situatie zich kon voordoen. Het viel haar ook op dat de twee jongetjes erg op elkaar leken. Het is het twintigste geval van hetero parentale superfecundatie dat wereldwijd is geregistreerd. De 19-jarige moeder komt uit Mineiros in Brazilië. De baby’s zijn nu 16 maanden oud en gezond. De zwangerschap en de geboorte verliepen zonder complicaties.

Verzorging van de baby’s

Een van de vaders zorgt samen met hun moeder voor de baby’s en het is zijn naam die op de geboorteakte van beide jongens staat. “Hij zorgt voor beiden, helpt me veel en geeft ze alle nodige steun die ze nodig hebben,” zei de jonge moeder over de vader. De bij de zwangerschap betrokken deskundige en arts, Tulio Jorge Franco, legde uit hoe een zwangerschap als deze kan gebeuren.

“Het is mogelijk wanneer twee eicellen van dezelfde moeder door verschillende mannen worden bevrucht.” Hiervoor moet het lichaam van de vrouw een tweede eicel vrijgeven tijdens dezelfde menstruatiecyclus, en moeten er twee verschillende seksuele partners zijn tijdens dezelfde periode. “De baby’s delen het genetisch materiaal van de moeder, maar ze groeien in verschillende placenta’s,” legde de arts uit. “Het is uiterst zeldzaam. Het gebeurt eens op de miljoen. Ik had nooit gedacht dat ik zo’n geval in mijn leven zou zien.”

Bron: Thoughtnova

Vrouw uit Arizona gaat viraal omdat ze een waanzinnig lange middelvinger heeft

Tweeling die make-over onderging van €300.000 onthult hun “before” look