in

Influencer uit Louvre verwijderd om haar schaarste kleding

Influencer uit Louvre gezet om haat schaarse kleding
Beeld: Instagram @irisirisss5200

Louvre is een plek in Frankrijk waar je mooie foto’s kunt maken. Maar voor het maken van een foto zijn er verschillende regels die er gelden. Zo mag je niet schaars gekleed zijn in het gebied. De politie die altijd op de been is, let streng erop dat iedereen zich aan de regels houdt. Een influencer die blijkbaar niet bewust was van de strenge regels, werd met de feiten op de neus gedrukt. Zij probeerde een foto te maken en werd hierna door de politie gesommeerd de plek te verlaten.

Verwijderd uit Louvre voor schaarse kleding

De influencer, die naar de naam Iris Hsieh luistert, had een zwarte jas aan. Ze dacht dat het een leuk idee zou zijn om enkele foto’s te maken met het bekende museum op de achtergrond. Maar tegelijkertijd kwam ze op het briljant idee om haar jas uit te trekken. Haar beha kwam volledig te zien. De politie die dit zag, trad meteen op. De influencer die het optreden van de politie niet kon begrijpen, hoefde niet op steun van haar volgers te rekenen. Diverse volgers reageerden dan ook op een manier waarbij ze geen begrip konden opbrengen voor haar.

Verontwaardigde reacties van haar volgers

Zoals eerder aangegeven konden bepaalde volgers haar niet begrijpen. Een van ze reageerde onder haar post als volgt: ‘Waarom zou je op die plek zoiets dragen?!’. Een andere die letterlijk niet onder de indruk was van de keuze van de vrouw, zei het volgende: ‘Tja, minimum aan gezond verstand’. Voor iedereen die van plan is om een bezoekje te brengen aan het Franse Louvre, moet dus weten dat er daar strenge regels gelden. Ga dus nooit schaars gekleed ernaar toe, want anders word je door de politie verwijderd!

Bron: zita.be

Beeld: Instagram @irisirisss5200

Man met 48 kinderen is bezorgd: "Wat zal mijn blind date denken?"

Man met 48 kinderen is bezorgd: “Wat zal mijn blind date denken?”

Vrouw speelt fluit met haar ‘poes’ tijdens Franse talentenshow