in

Huwelijksfeest verpest: drankjes met opzet gemixt met spannende “snoepjes”

Betalen voor huwelijksfeest die verpest is geworden!
Beeld: TikTok @Brandy_Billy

Enkele mensen roepen een persoon of personen op om de kosten voor het reorganiseren van een huwelijk te dekken. Deze mensen zijn verantwoordelijk voor de drank van een bruidegom, die op een oneigenlijke manier werd gemixt.

Verontrustende video

De bruid, die Brandy heet, deelde een verontrustende video op TikTok om anderen te waarschuwen goed op hun drinken te letten tijdens feestjes en/of evenementen. In de video is duidelijk te zien dat het bruidegom Billy niet lukt om uit zijn woorden te komen. Dit alles gebeurt op het moment dat hij zijn jawoord aan zijn toekomstige vrouw geeft. De bruid probeert haar toekomstige man te kalmeren en is bang dat hij bewusteloos raakt. Brandy, uit de stad Kentucky, schreef het volgende: “Hij kreeg last van hartkloppingen, zijn verstand was in de war en hij kon zijn gelofte niet uitspreken, omdat hij niet in staat was om te denken”. 

@brandy_billy SHARING THIS VIDEO COULD HELP PREVENT THIS FROM HAPPENING TO YOUR DAUGHTER, MOTHER, SON, OR FRIEND! @NightCap #nightcappartner #coveryourdrink #savealife #prevention #brandybillywedding ♬ Love Me Like You Do – Elena Gray

Huwelijksfeest opnieuw organiseren

De bruid gaf aan dat er met opzet alcoholische dranken met Aderall gemixt zijn. Dit is gedaan om de gasten uit hun dak te laten gaan en langer te laten feesten. Alhoewel Billy helemaal hersteld is, was zijn huwelijksdag helemaal verpest. Maar de TikTok video is viraal gegaan en de meeste kijkers roepen de persoon op die verantwoordelijk was voor de drank. Zij moeten namelijk ervoor zorgen dat het huwelijksfeest van het koppel opnieuw gedaan wordt. Een persoon schreef: “Wie doet zoiets! Het spijt me! Degenen die dit gedaan heeft moet voor een huwelijkfeest betalen die weer georganiseerd moet worden.”

Gevaarlijke combinatie

Dat Brandy ook vindt dat haar feestje weer moet geschieden, bleek uit de volgende reactie: “Ja, we denken dat het inderdaad nodig is, omdat Billy zich niets meer kan heugen. Volgens WebMD kan een mix van Aderall en alcohol voor grote problemen zorgen. Enkele van de bijwerkingen zijn onder andere: Kotsen, uitdroging en kan de reactie-, coördinatie- en gezichtsvermogen verminderen. 

Bron: Ladbible

Beeld: TikTok @Brandy_Billy

24-jarig model stopt verborgen camera in achterzak

21-jarige Jenna wordt opgewonden van het leven als een hond