in ,

Studenten geven rondleiding door unihuis en het is’een letterlijke nachtmerrie die steeds erger wordt’genoemd

Een groep vrienden die een virtuele rondleiding door hun studentenhuis hebben gegeven, hebben de kijkers verbijsterd achtergelaten met de eindeloze lijst van vreemde ontwerpkenmerken die als een “letterlijke nachtmerrie” worden bestempeld. De video van het universitair huis is meer dan zes miljoen keer bekeken op TikTok, omdat kijkers zeggen dat ze niet kunnen beslissen welke van de bizarre kenmerken ze het meest haten.

Letterlijke nachtmerrie

De video, die al miljoenen keren is bekeken op sociale media, begint met een paar eigenaardige kenmerken die de meesten waarschijnlijk acceptabel zouden vinden voor een studentenhuis, zoals een koelkast die direct achter de keukendeur staat en lichten die nooit hebben gewerkt. Dan gaat het naar buiten naar de “mooie” privétuin om vervolgens uit te leggen dat deze alleen toegankelijk is door rechtstreeks door een van de slaapkamers van de huisgenoten te lopen en vanaf daar gaat het snel bergafwaarts. Er is een onbruikbare bergkast die wordt geblokkeerd door een slecht geplaatste ladekast en een raam in het midden van een muur die door de trap wordt afgedekt.

@yelenazylko Things in our uni house that just make sense xxx #fyp #foryou #uni #student ♬ original sound – yelenazylko

De kamer

Maar de kamer die de meeste opschudding veroorzaakte was een piepkleine badkamer die niet eens genoeg ruimte biedt om de deur te sluiten als je op het toilet zit. Er is nauwelijks ruimte om het toilet heen te lopen om bij de douche te komen die ernaast is ingeklemd, en mensen hadden veel bedenkingen bij de wastafel die boven op het toilet is geïnstalleerd om ruimte te besparen. De video is zes miljoen keer bekeken nadat hij was gedeeld op TikTok met als onderschrift: ‘Dingen in ons unihuis die gewoon logisch zijn.

Bron: Mirror

Beeld: TikTok

Deze 14 outfits kan je absoluut niet aantrekken op een bruiloft

12 hilarische nieuwe ouderschap tweets die bewijzen dat het leven met kinderen vol avontuur is