in

Bestuurder vergeet om handrem van auto te activeren: ‘Auto beland in ravijn!’

Bestuurder vergeet om handrem van auto te activeren: 'Auto beland in ravijn!'
Beeld: Twitter @Idiots1nCars

Een bestuurder die vergeten was om de handrem van zijn auto te activeren, heeft nu zijn auto kwijt. Zijn auto belande namelijk in een ravijn. Eigenaren van en auto’s moeten ervoor zorgen dat ze met de nodige zorg omgaan met hun vierwieler. Maar deze bestuurder neemt het blijkbaar niet zo nauw met zijn auto.

Bestuurder vergeet om handrem van zijn auto te activeren

De video toont een auto die vanuit een inrit naar achteruitgaat. In de auto is er niemand te zien die achter het stuur zit. De video die door een dashcam van een aanrijdende auto is vastgelegd, laat duidelijk zien dat op de plek van waaruit de auto vertrekt hoog is. Naar achteren toe wordt de weg dan wat lager. Het wordt vrij duidelijk dat de auto gaat van hoog naar laag grond. Bij het parkeren van een auto, dien je deze altijd op handrem te zetten. Als je als bestuurder verzuimt om dit te doen, dan kan de auto naar voren of naar achteren rollen. Dit is ook het geval als zo een auto zich op een helling bevindt.

Auto beland in ravijn

Zoals eerder aangegeven is te zien dat de auto naar achteren rolt. Op zich is dat erg genoeg, maar de video laat meer zien. In de video is er namelijk te zien dat de auto naar achteren rijdt en vervolgens in een ravijn verdwijnt. Om een lang verhaal kort te maken: de bestuurder van de auto heeft die niet meer. Nu moet hij dus op zoek gaan naar een andere auto. In ieder geval kan iedereen die de belangrijkheid van de handrem wil snappen, naar deze video kijken. Een gewaarschuwd bestuurder telt voor twee.

Bron: mancho.be

Beeld: Twitter @Idiots1nCars

Lenige dame die haar vaardigheden wil tonen krijgt er spijt van!

Lenige dame die haar vaardigheden wil tonen krijgt er spijt van!

Wielrenner ontsnapt op het nippertje aan een tragische aanrijding!

Wielrenner ontsnapt op het nippertje aan een tragische aanrijding!