in

Man vreest dat hij gedumpt wordt nadat hij unieke tattoo heeft gezet

Man vreest dat hij gedumpt wordt nadat hij unieke tattoo heeft gezet
Beeld: Twitter @badge_is_in

Het merk Stone Island is de afgelopen periode in populariteit toegenomen. Maar een man besloot zijn loyaliteit aan het merk op een creatieve manier te bewijzen. Dit deed hij door de logo aan zijn bovenarm te laten tatoeëren. De man vindt zijn tattoo geweldig en is niet verlegen om een foto ervan op Twitter te delen. Wat hij niet wist is dat hij zal moeten vrezen voor iets: gedumpt worden door zijn partner.

Gedumpt om tattoo

Volgens de Daily Star heeft de man het volgende bericht in een Whatsapp groep chat gestuurd: “Heren, ik ben in schok vanmorgen. Ik denk dat ik gedumpt wordt. Voor mijn partner is dit een groot probleem.” In de tweet van Conway heeft hij ook een Twitter account getagd. Het gaat om de onofficiële account @badge_is_in waar je foto’s van mensen kunt zien die items van het merk Stone Island gebruiken.

Religie?

Met meer dan 150 duizend volgers is de page offline gehaald. Een ontwikkeling die de stijgende populariteit van het merk Stone Island weerspiegelt. Toen het merk pas in was, werd het door verschillende populaire figuren in het Verenigd Koninkrijk gepromoot. In de Whatsapp groep zei Conway verder: “Ik heb een Stone Island tattoo aan mijn lichaam. Het is een RELIGIE”. De foto van zijn tattoo heeft op sociale media voor wat commotie gezorgd. Maar de mensen die trouwe fans zijn van het merk, konden zijn actie wel waarderen.

Verbeterde imago

Het merk Stone Island is ook buiten Europa trending. Dit is in grote mate te danken aan de Canadese artiest Drake. Alhoewel het merk veelvuldig in verband gebracht is met voetbal vandalisme, is dat beeld door de jaren veranderd. Enkele individuen hebben aangegeven dat zij een nog grotere fan van het merk Stone Island zijn dan Conway. Maar zijn besluit om een tattoo van het merk aan zijn lichaam te zetten, zal moeilijk zijn om te overtreffen.

Bron: Ladbible

Beeld: Twitter @badge_is_in

's Werelds jongste miljardair' bezit Lamborghini en eerste herenhuis

’s Werelds jongste miljardair’ bezit Lamborghini en eerste herenhuis

Tas vol met spannende speeltjes gevonden: eigenaar is spoorloos