in ,

Conor McGregor woedend: fan onderbreekt zijn Ibiza-feest

Beeld: TikTok @waynelineker

Als je je verjaardag viert wil je namelijk dat je dag goed afloopt zonder enige problemen. En ook Conor McGregor was helemaal niet onder de indruk toen een fan zijn verjaardagsfeestje op Ibiza onderbrak.

Conor McGregor verjaardagsfeestje

De UFC-ster vierde zijn 34e verjaardag met vrienden en familie door een uitbundige doop in een strandclub te gooien. Echter, zoals te zien is in de clip hieronder, lijkt een fan tijdens het feesten in de VIP-ruimte een pet te lanceren op het pad van de Notorious en hem in de borst te slaan. Het is duidelijk dat een lichtgewicht pet geen ernstige schade kan toebrengen aan een voormalig wereldkampioen, maar McGregor leek een beetje opgewonden.

Nadat hij sarcastisch heeft geglimlacht naar de persoon die de hoed heeft gegooid, stampt hij hem boos met zijn voet op de grond. Een p*ssed McGregor mompelde toen enkele woorden terug in de richting van de ‘daders’ nadat hij schijnbaar had besloten door te gaan met zijn feest.

@waynelineker Conor McGregor is the boy 👊🏼😂 #ibiza #fyp #foryoupage ♬ original sound – Wayne Lineker

Vete

Vorige week zette Jake Paul zijn voortdurende vete met McGregor voort nadat hij de UFC-ster ervan beschuldigde ‘zijn vrouw meer te bedriegen dan in de Octagon’. De YouTube-bokser reageerde op een paar tweets van McGregor, die een reactie waren op een video waarin Jake Paul over hem sprak.

The Notorious twitterde: “Je hebt 2 gevechten gehad en 70k aankopen gedaan”, en “Je bent een flop, jochie. Een niemand.” Waarop Paul antwoordde: “Conor, je bent actiever op Twitter dan in de Octagon, stop met het nemen van trenbolon en begin met vechten. ‘Je bedriegt je vrouw actiever dan in de Octagon. Je prioriteiten zijn in de war, leg de fles neer en ga weer door met vechten. ‘Hij vervolgde vervolgens met: Je hebt al vijf verdomde jaren geen gevecht gewonnen. En de laatste keer dat je dat deed, was tegen ‘Cowboy’ Cerrone, die nog nooit een gevecht tegen iemand heeft gewonnen sinds hij met jou heeft gevochten.’

Bron: Ladbible

Beeld: TikTok @waynelineker

Gezinnen wachten 30 uur in enorme wachtrijen om naar Frankrijk te gaan

14 foto's die bewijzen dat winkelen met de vrouw een nachtmerrie is

14 foto’s die bewijzen dat winkelen met de vrouw een nachtmerrie is