in

Stewardess onthult kansen om een gratis upgrade op vlucht te vergroten

Beeld: Unsplash/ Pexels

Een stewardess heeft onthuld welke kleding passagiers nooit mogen dragen als zij hun kansen op een gratis upgrade op hun vlucht willen vergroten.

Kansen op een gratis vlucht

De manier waarop passagiers zich kleden bepaalt hoe anderen hen zien en kan de besluitvorming op belangrijke manieren beïnvloeden. Zoals het krijgen van een gratis upgrade van een stewardess. Het ligt misschien voor de hand dat reizigers weg moeten blijven van vrijetijdskleding om dit te bereiken. Maar volgens een bemanningslid moet één specifiek type kleding absoluut worden vermeden.

Steward Miguel Muñoz, die al meer dan 10 jaar in het luchtruim vliegt, vertelde aan Express.co.uk: “Ik zou zeggen vuile kleren 100 procent. “Soms komen passagiers aan boord die er smerig uitzien, stinken, met vlekken op hun T-shirt, enz. “Je kunt zien dat ze rechtstreeks van het strand komen en zich niet hebben omgekleed. Ik heb zelfs passagiers zien instappen met slippers en zanderige voeten! “Persoonlijk zou ik geen vlucht nemen in dit soort kleding en als ik dat toch aan heb, ga ik naar het toilet in de terminal om me om te kleden.”

Beeld: Unsplash

Casual eruit zien

Miguel vervolgde: “Het is natuurlijk niet leuk om zulke passagiers te hebben en ik zou ze nooit upgraden naar de eerste klasse als ik kon. “Bij mijn huidige luchtvaartmaatschappij hebben we geen eerste klasse afdeling in de cabine, maar als we die wel hadden, zou ik mensen die er te casual uitzien, met zanderige voeten, teenslippers of korte broeken niet upgraden. “Maar vooral, nooit met vuile kleren en zichtbare vlekken, wat ze ook dragen! “Ik zou ook geen mensen upgraden die stinken of dronken zijn, of passagiers die me de indruk geven dat ze problemen gaan veroorzaken. ”

Het is bekend dat de commerciële luchtvaart vroeger, in de jaren dertig, zeer glamoureus was, toen vliegtickets zeer duur waren en vliegen een zeldzame en bijzondere gebeurtenis was voor de rijken, de enigen die het zich konden veroorloven.

Bron: Express.co

Beeld: Unsplash

Hilarische beelden tonen hond die God Save the King ‘zingt’

Vrouw onthult dat ze zwanger is van haar eigen zoon