in

Vrouw geeft toe Sugar Daddies te hebben nadat vriend topkwaliteit eieren bij haar thuis heeft gevonden

eieren

Een vrouw in Taiwan is gedwongen in het reine te komen met haar sugar daddies nadat haar vriend twee dozen eieren van topkwaliteit in haar flat had ontdekt.

Tekort aan eieren

Er is al maanden een chronisch tekort aan eieren in Taiwan, en de prijzen zijn daardoor omhoog geschoten. De vriend, een universiteitsstudent en zelfverklaarde eierfanaat, was verrast toen hij bij zijn vriendin thuis grote, bruin gekleurde eieren aantrof.

De vrouw, die ook een universiteitsstudente is, vertelde hem eerst dat het geschenken waren van een vriendin van haar moeder. Volgens South China Morning Post at de vriend vervolgens enkele van de eieren op, nam er zes mee naar huis en liet ze zelfs online zien, zei hij in een anoniem bericht op het Taiwanese sociale netwerkplatform Dcard. De vriend bedankte vervolgens de moeder van zijn vriendin voor de eieren, maar de moeder was in de war en klaagde dat ze geen eieren kon kopen. Hij sprak er vervolgens met zijn vriendin over, en die gaf toe dat ze eigenlijk afkomstig waren van twee vrijgezelle rijke mannen met wie ze achter zijn rug om omging.

Sugardaddy

De vriendin beweerde dat zij zich op een van de Taiwanese sugar daddy websites had ingeschreven, omdat zij niet genoeg geld had voor haar huur en levensonderhoud en omdat zij geen studentenlening kon aanvragen. De twee suikerooms betaalden haar NT$40.000 (US$1.300) per maand om hen te vergezellen bij sociale gelegenheden. Zij hield vol dat zij alleen gezelschap bood in het openbaar en dat de eieren extra geschenken van hen waren. Ze bekende dat ze wist dat wat ze deed verkeerd was, maar vroeg hem: Als ik zelf geen geld verdien, ga jij dan mijn rekeningen betalen? De vrouw gaf online een update en zei dat ze niet uit elkaar gingen en dat ze het gezelschap met de twee mannen zal beëindigen.

Bron: 9gag

fruit en noten

Vegan vliegtuigpassagier is woedend: ‘Ik kreeg wat fruit en noten’

lintwormen

Man gaat naar ziekenhuis met verkoudheid en ontdekt dat hij vol met beestjes zit onder zijn huid”