in ,

Vrouw werd levenslang gepest om haar gewicht en hoe ze er nu uitziet zal je verbazen…

Tracy is al haar hele leven gepest vanwege haar gewicht. Toen ze nog maar een jong meisje was, scholden klasgenootjes haar al uit en werd er achter haar rug om gepraat. Artsen vertelden haar al jaren dat ze iets aan haar gewicht moest doen, maar ze koos ervoor om constant te ontkennen. Eten werd haar ontsnapping en ze deed alsof ze heel vrolijk was.

Levensstijl veranderen

Maar van binnen voelde ze zich ellendig en een mislukkeling. Op een gegeven moment woog Tracy bijna 160 kilo en het risico op kanker, hart- en vaatziekten en diabetes werd steeds groter. Ze wilde haar levensstijl veranderen, maar op dit punt zouden veel mensen hebben opgegeven. Ze schakelde de hulp in van professionals om haar te begeleiden tijdens het afslank proces. Wacht tot je haar aan het einde van de video ziet. Een jaar later, nadat ze 90 kilo was kwijtgeraakt zonder gebruik te hebben gemaakt van dieet middelen of chirurgie, is haar transformatie adembenemend. Zij is het levende bewijs dat niets onmogelijk is.

Bron: en.newsner

Beeld: YouTube Juan Carlos Asse

De oude man schold de serveerster iedere dag uit. Maar wanneer hij later overlijdt, kwamen ze achter een bizarre ontdekking….

Deze hond heeft honger en laat zijn baasje op een hilarische manier weten!