in

WTFWTF LOLLOL

Vrouw die geen geluk heeft in haar leven wint meer dan €300.000 met kraskaart

Beeld: SWNS

Het leven van een vrouw is ten goede veranderd nadat ze € 342,154 won met een kraskaart. De 51-jarige Karen Parkin begon krasloten te spelen nadat ze een vrouw 57.025 euro zag winnen in hetzelfde spel.

Altijd pech

Karen’s winst was een enorme verandering in haar leven, omdat de laatste jaren behoorlijk zwaar voor haar waren. Ze moest haar baan als bezorger opgeven nadat ze artritis in haar ruggengraat kreeg. Naast haar medische situatie had Karen ook financiële problemen. Voordat ze de loterij won, had Karen net ontdekt dat haar slang lekte. Ze kon het zich niet veroorloven om een nieuwe te krijgen, die zou haar kosten 54.74. De vrouw heeft toegegeven dat ze meestal “alle pech” krijgt. Als iemand iets ergs overkomt, ben ik het altijd.”

Beeld: Unsplash

Geluk met kraskaart

Op 18 oktober stond ze in de rij voor een winkel toen ze zich de gelukkige vrouw herinnerde die krasloten had gewonnen. Ze besloot toen om twee Cosmic Cash spellen te kopen. Toen ze thuiskwam, trok ze de kaart weg en realiseerde zich dat ze de begeerde hoofdprijs had gepakt, die meer dan 300.000 waard was. Normaal gesproken zou ze die dag thuis zijn geweest, maar ze had melk en brood nodig. Dat was de reden dat ze naar de plaatselijke winkel ging, waar ze de krasloten kocht naast de benodigdheden die ze nodig had. Ze zat koffie te drinken en genoot van een televisieprogramma toen ze de kaart bekraste en zich realiseerde dat ze gewonnen had. De ervaring was onwerkelijk, en ze herinnert zich niet eens of ze de tweede kaart gekrast heeft.

Nadat ze zich realiseerde wat ze had bereikt, belde ze haar vriend en vroeg hem langs te komen om haar te helpen de kaart te controleren. Hij bevestigde dat ze gewonnen had. Vervolgens belde ze de Nationale Loterij om haar winst op te eisen. Zodra het goede nieuws was bevestigd, vierde ze dat met een glas wijn voordat ze de kaart in handdoeken verstopte en in een lade stopte. Die nacht kreeg ze geen oog dicht. Zodra ze haar geld kreeg, veranderde haar leven. Ze kreeg een nieuwe VW California camper. Ze is ook van plan haar moeder mee te nemen op een reis naar Caïro en de Malediven. Karen geniet nu dus van haar beste leven. Ze is ook van plan het geld te gebruiken om een huis te kopen voor zichzelf en haar twee honden, Elvis en Vogue.Karen heeft nog steeds het gevoel dat ze droomt, maar ze ziet dat het leven vanaf nu minder stressvol zal zijn omdat ze zich “briljant voelt.”

Bron: Thoughtnova

Vrouw die beelden van gevaarlijke bestuurder naar de politie stuurde, zelf vervolgd hierom

Vrouw die beelden van gevaarlijke bestuurder naar de politie stuurde werd zelf gestraft

Medewerker stopt abrupt zijn shift nadat hem is gevraagd om schoon te maken

Medewerker stopt abrupt zijn shift nadat hem is gevraagd om schoon te maken