in

Deze dieven kiezen het huis van een knock-out kampioen en dat liep niet zo goed af

Knock-out kampioen

Inbrekers maakten de kolossale fout om in te breken in het huis van een knock-out kampioen en dat liep niet zo goed af. News Corp meldde dat het duo met capuchons de oprit van het Benowa Waters huis van Casey Caswell aan de Gold Coast binnenging, zonder het te weten.

Huis van knock-out kampioen

Er zijn beelden opgedoken van de mannen die een mes dragen en de zijkant van Caswells huis inspecteren. Ze kregen echter de schrik van hun leven toen de professionele vechter uit zijn huis rende en de tieners door de straat achtervolgde. “Kom op, kleine rotzakken,” zei Caswell terwijl hij achter het tweetal aanging. De video heeft het internet met verstomming geslagen, want één persoon schreef: “Het is eng om te weten dat deze kleine punks ’s nachts in tuinen rondlopen en dat er niets aan wordt gedaan.” Een ander merkte op: “Serieus, deze kinderen zijn losgeslagen!

Als hun ouders niets doen en de rechter niets doet dan hoop ik dat een huiseigenaar ze betrapt en ze een lesje leert!” Een derde deelde: “Ik wed dat ze in hun broek plasten toen ze hem op hen af zagen komen.” Terwijl een ander zei: “Ik zou interstate hebben gevlogen om dit te zien…. Jongens zouden van binnen hebben gehuild als kleine kleuters.”

Waarschuwing

Caswell vertelde 7NEWS dat zodra hij een waarschuwing op zijn telefoon kreeg van zijn beveiligingscamera’s, hij wist dat hij zijn gezin moest beschermen, waaronder zijn twee dochters en zijn zwangere vrouw, Jenna Surridge. “Ik heb twee jonge meisjes en deze mannen komen binnen. Gemaskerde aanvallers in de vroege ochtend, dat zal een driejarige voor vele, vele jaren bang maken,” vertelde hij de krant. “Dus zodra ik het zag, wilde ik het aanpakken.”

Caswell zei ook dat hij op de hoogte was van het ‘verlies van leven’ in North Lakes toen moeder van twee Emma Lovell op tweede kerstdag werd vermoord door vermeende tienerinbrekers. Hij voegde eraan toe: “Ik heb er geen probleem mee om deze aanvallers van mijn eigendom te verjagen. Ik doe het elke dag en ik zal het weer doen.”

Bron: Ladbible

Man bestelt worst Mcuffin bij drive-thru McDonald's, maar krijgt een zak met geld overhandigd!

Man bestelt worst Mcuffin bij drive-thru McDonald’s, maar krijgt een zak met geld overhandigd!

Vrouw zwaar bekritiseerd op sociale media: 'Liet haar baby aan de borst in het openbaar'

Vrouw zwaar bekritiseerd op sociale media: ‘Liet haar baby aan de borst in het openbaar’