in

Man werd wakker van hotelmedewerker die ‘aan zijn tenen zoog’ aan het eind van het bed

hotelmedewerker

Een gast die overnachte in een hotel werd midden in de nacht gewekt door een hotelmedewerker die op zijn tenen zoog.

Smoesje van hotelmedewerker

Volgens WKRN is de 52-jarige hotelmedewerker van het 4th Avenue South Hilton Hotel in Nashville, genaamd David Neal, de kamer van een gast binnen gegaan rond 5 uur ’s ochtends. Hij ging de kamer binnen met behulp van een nagemaakte keycard. De gast werd wakker doordat Neal aan zijn tenen zoog en confronteerde hem onmiddellijk. De gast herkende Neal als een medewerker van het Hilton Hotel, omdat hij de dag ervoor in de kamer was geweest om zijn televisie te repareren.

De politie zei dat Neal toegaf dat hij de kamer van de man was binnengegaan, omdat hij “rook” had geroken. Hij wilde controleren of de gast in orde was. Er waren geen andere claims van potentiële brandgevaar gemeld door andere gasten of medewerkers waardoor men snel door de smoes van de manager heen zag.

Afbeelding: Pixabay

Hechtenis

De nagemaakte keycard waarmee Neal toegang kreeg tot de kamer is nog niet teruggevonden, maar de dader is inmiddels gearresteerd. Hij werd op 5 mei door de Metro Nashville Police Department thuis in hechtenis genomen. En is aangeklaagd voor inbraak en aanval. Neal is vastgezet op een borgsom van bijna 24.000 euro, aldus WKRN. Het hotel heeft een verklaring vrijgegeven waarin staat dat de veiligheid en beveiliging van gasten en teamleden de hoogste prioriteit hebben en dat ze nauw samenwerken met de politie. Als onderdeel van het bedrijfsbeleid geven ze echter geen commentaar op lopende onderzoeken.

Bron: Ladbible.com, WKRN

Beeld: Pixabay

messen onder bed

Vader die ‘kind’ adopteerde dat 22-jarige bleek te zijn, vreesde voor zijn leven na ‘het vinden van messen onder haar bed’

maagdelijkheid

Vrouw legt uit hoe het was om op 43-jarige leeftijd haar maagdelijkheid te verliezen