in

Vernederde zwangere moeder moet op handen en knieën de rommel van haar kind opruimen tijdens een vlucht

rommel

Een zwangere moeder van twee was ‘vernederd’ nadat ze door een stewardess was gevraagd om de rommel op te ruimen die haar dochter had gemaakt.

Rommel opruimen

Honkbalspeler Anthony Bass schold United Airlines deze week uit in een woedende post op Twitter. Zijn vrouw moest namelijk ‘op handen en knieën’ gaan zitten om rotzooi op te ruimen die hun jonge dochter, had gemorst in het gangpad van het vliegtuig. Echter heeft Anthony’s tweet een enorm debat op gang gebracht over wie er nu echt schuldig is, en wiens taak het is om rommel aan boord van een vliegtuig op te ruimen.

Bass, die gooit voor de Toronto Blue Jays, had getweet: “De stewardess @united liet zojuist mijn 22 weken zwangere vrouw die reist met een 5-jarige en 2-jarige op handen en knieën gaan om de rommel van mijn jongste dochter op te ruimen. Maak je een grapje?!?!” Voor de context voegde hij een foto toe van de ‘popcornrommel’ die zijn dochter had gemaakt, die er niet echt uitziet alsof het opvegen ervan te lang zou duren.

Belachelijk

Terwijl sommigen al snel de kant van de familie Bass kozen en zeiden dat het ‘belachelijk’ was dat een 22 weken zwangere moeder de rotzooi achter de kinderen moest opruimen, in plaats van het team van United Airlines, beschuldigden anderen de familie ervan dat ze er recht op had. “Ik vind het walgelijk dat de stewardess een zwangere vrouw een puinhoop liet opruimen,” tweette een volger. “Als ze popcorn gaan leveren in het vliegtuig wees dan klaar voor rommel om op te ruimen als je er niet van houdt, serveer dan geen popcorn.”

Aan de andere kant van het spectrum schoot een Twitter-gebruiker terug naar Bass: “Alleen omdat je rijk bent, betekent niet dat iedereen je dienaar is. Ik hoop dat dit helpt.” Een tweede schreef sarcastisch: “Ohh nee je vrouw moest de rommel opruimen die je kinderen maakten lol wat een Griekse tragedie.” Een andere gebruiker vroeg: “Echt nieuwsgierig wie de rommel moet opruimen die je 2-jarige heeft gemaakt? Als ouder van drie kinderen ben ik degene die verantwoordelijk is voor hen.”

Bron: Ladbible

Verhuurder weigert boeking van koppel te annuleren: 'Ze besluiten om gas en water aan te laten voor een maand!'

Verhuurder weigert boeking van koppel te annuleren: ‘Ze besluiten om gas en water aan te laten voor een maand!’

Lenige dame die haar vaardigheden wil tonen krijgt er spijt van!

Lenige dame die haar vaardigheden wil tonen krijgt er spijt van!