in

WTFWTF LOLLOL

Vrouw wees een miljoen dollar af om haar OnlyFans account te verwijderen

miljoen dollar afwijzen

Een van de populairste figuren op OnlyFans heeft onthuld dat haar een miljoen dollar werd aangeboden om haar account te verwijderen. Maar ze heeft het lucratieve aanbod helaas afgewezen.

Abonnees toestaan om beslissingen te nemen

Een Franse vrouw genaamd Laurie staat in de top 0,4 procent van de verdieners op de site. En een deel daarvan is, omdat ze haar abonnees toestaat beslissingen voor haar te nemen in haar leven. Het is zoiets als ‘Twitch speelt Pokémon’. Maar dan op OnlyFans en ‘elke beslissing in mijn leven, belangrijk of niet’ wordt door haar abonnees bepaald.

Ze post polls op Telegram waarin mensen kunnen stemmen over wat ze willen dat ze doet. Van wat ze moet eten tot het al dan niet vergokken van haar geld. En sinds ze het heeft geprobeerd heeft ze haar partner verlaten en haar stage opgezegd op aandringen van haar abonnees. Er zijn enkele regels om te voorkomen dat het uit de hand loopt. Laurie zal geen dingen doen die “mij in gevaar brengen, iemand kwaad doen of hatelijk zijn”. Ze heeft gezegd dat haar motivatie achter dit alles was om “een kleine gemeenschap te creëren van mensen die bereid zijn hun leven met mij te delen”.

Beeld: Telegram @livewithlaurie

Miljoen dollar afwijzen

Een van de dingen waarover haar abonnees stemden was wat ze zou moeten doen als een jongen om haar nummer zou vragen. Waarbij de stemmen beslist zeiden dat ze hem moest negeren. Vervolgens kondigde ze een peiling aan waarin ze haar abonnees vroeg wat haar beleid moest zijn ten aanzien van mannen die om haar telefoonnummer vroegen. Ze bood de opties aan om een echt nummer te geven, een vals nummer, de man te vertellen dat ze een relatie had of een prijs van 5.000 dollar vast te stellen. De vierde optie won de poll en Laurie kondigde vervolgens aan dat iedereen haar telefoonnummer mocht hebben zolang ze haar 5.000 dollar betaalden. Ze deelde vervolgens een QR-code voor precies dat doel.

Laurie zei dat ‘er iets ongelooflijks is gebeurd’ en plaatste een reeks berichten die ze had ontvangen op Telegram. Daarin onthulde ze dat een man had verklaard dat hij van haar hield en ‘haar helemaal voor zichzelf wilde houden’. Hij had haar een miljoen dollar geboden als ze ‘je OnlyFans-account zou verwijderen’, omdat hij vond dat hij ‘je niet meer met een andere man kon delen’. Met een miljoen dollar en de sluiting van haar OnlyFans-account op tafel, vertelde Laurie haar abonnees dat ze ‘dit niet voor het geld deed’ en vroeg hen de beslissing te nemen. 56 procent stemde voor het afwijzen van het aanbod en ze verontschuldigde zich bij de man, zei dat haar ‘gemeenschap sterker is dan wat dan ook’ en zei dat haar tijd op OnlyFans zou worden voortgezet.

Bron: Ladbible

Huwelijksreis verpest

Huwelijksreis van koppel verpest door ‘stinkende’ passagier

loodgieter

Loodgieter met “aubergine” van 10 inch opent ’s werelds eerste pornoster-universiteit’