in

Schreeuwende automobilist slaat voorruit van bestuurster en scheldt haar uit

voorruit

Een man slaat op de voorruit van een bestuurster en scheldt haar uit tijdens een vermeend ‘road rage’ incident bij een benzinestation.

Slaan op voorruit

Op de video is te zien hoe een extreem boze automobilist tegen een vrouw in haar auto schreeuwt en haar een ‘fing s**g’ en een ‘fing bloody annoying woman’ noemt. Op de beelden, die naar verluidt op 25 augustus zijn opgenomen, probeert een automobilist die achter de ruzie in het verkeer zit tussenbeide te komen. Becky Ryan plaatste de video op Facebook en riep mensen op om de man te identificeren die tegen de vrouw schreeuwde, die volgens haar haar moeder is. Ze schreef: ‘Kent iemand dit verachtelijke, walgelijke, zielige excuus van een mens die afgelopen vrijdag besloot mijn moeder verbaal te beledigen bij Tesco Bournemouth Castle Lane Tankstation?

De video begint met de bestuurder die ‘F*ing sg’ schreeuwt tegen een vrouw in haar auto, voordat hij zich buiten beeld tot een andere man wendt en tegen hem zegt: ‘Ja goed, ik wilde alleen iets duidelijk maken. De reactie van de andere man is niet te zien in de video, maar men hoort hem zeggen: ‘Nou vooruit dan maar’, voordat de automobilist wegloopt en antwoordt: ‘F*** you. Fing w*r’. Nadat hij zich omdraait, richt hij zijn blik weer op de vrouw in de auto en stormt op haar af, voordat hij zijn handen op haar voorruit slaat en tegen haar schreeuwt. Je ziet me, vuile slet’, schreeuwt hij. De andere man zegt hem ‘in je auto te stappen en te rijden’, waarop de automobilist reageert: ‘Ja nou ik hou er niet van als mensen me f***ing filmen toch?’

Boze bestuurder

Wat is er mis met jou?” vraagt de andere man. ‘Ze is een vrouw in haar eentje.’ De boze bestuurder antwoordt: ‘Ze is een verdomd vervelende vrouw. F***ing vrouw. Op de vraag ‘Dat zou je mij toch niet aandoen?’ van de andere man antwoordt de boze automobilist. Nou ja, dat zou ik eigenlijk wel doen’, voordat hij lacht en vraagt of de andere man hem bedreigt. ‘Nee, ik vraag je weg te gaan,’ antwoordt hij. Stap in je auto en ga weg, pest geen vrouwen jij grote pestkop’. De bestuurder stormt weer terug in de richting van zijn auto en spuugt: “I will pick on anyone I f***ing well please. Het is niet bekend wat de context van deze video is of wat er direct voor of na het filmen gebeurde. In haar Facebook-post beweert mevrouw Ryan dat de man ‘een volwassen vrouw doodsbang’ heeft gemaakt.

Ze bedankt ook ‘de heren’ die haar moeder hielpen weg te komen van de man. En voegt eraan toe dat ze op zoek is naar hen zodat ze hen kan bedanken. Mevrouw Ryan beweert dat ze zowel op 25 augustus als op 31 augustus een incidentmelding heeft gedaan nadat haar moeder verbaal was mishandeld, maar dat ze alleen een e-mail als antwoord kreeg. Ze beweert dat ze vervolgens probeerde te reageren op de e-mail, maar dat deze ’terugkaatste, dus ik denk dat ik dan nog maar twee weken wacht’.

Dorset Police vertelde MailOnline: ‘Op vrijdag 25 augustus 2023 om ongeveer 11.40 uur reageerden agenten op een telefoontje van een lid van het publiek naar aanleiding van een incident van openbare orde en criminele schade bij het Tesco benzinestation op Castle Lane, Bournemouth. Er wordt gemeld dat de man uit zijn voertuig stapte, het slachtoffer verbaal mishandelde en de voorruit van de auto van het slachtoffer insloeg.

Bron: Dailymail

kalkoen

Man onthult: Ik ga overal naartoe met mijn twee jaar oude kalkoen”

verantwoordelijkheden

Vader wordt beschimpt voor het ‘ontlopen van zijn verantwoordelijkheden