in

Angstaanjagend moment: wilde beer probeert toerist te pakken die uit auto stapte voor selfie

Beeld: YouTube @TomoNews US

Hoewel je zou denken dat de meeste mensen nu wel weten dat ze niet in de buurt moeten komen van wilde, vleesetende dieren. Moet deze les blijkbaar nog eens herhaald worden. Angstaanjagende beelden tonen het moment waarop een wilde beer op een toerist afstormt die een selfie met hem probeert te maken.

Wilde beer

In de clip, die werd gefilmd in Roemenië, is een vrouw te zien. Ze loopt naar het grote beest langs de kant van de weg terwijl ze iets in haar hand houdt. De mensen die haar opnamen vanuit een andere auto, veel verder weg, zeggen dan: “Ik moet het filmen, kijk hoe ze haar hand vasthoudt, domme meid.” Het loopt dan bijna uit de hand als de beer plotseling op de vrouw afstormt. Hij bezorgt haar de schrik van haar leven. Ze draait zich snel om en sprint naar de veiligheid van haar auto. En het dier stopt na zijn eerste sprong.

De omstanders nemen geschokt op en zeggen: “Zie je hoe dom ze is? Al dat risico voor een foto met een beer?” De oorspronkelijke video werd gepubliceerd op TikTok door Alessandro Bacaoanu. Maar deze is inmiddels verwijderd. Het is onduidelijk waar in Roemenië het incident precies is gefilmd. En lokale autoriteiten hebben herhaaldelijk waarschuwingen afgegeven voor bestuurders om beren langs de weg niet als huisdieren te behandelen.

Geen huisdier

Zoals Costel Alexe, de minister van Milieu, zei: “De beer is een wild dier dat door de wet beschermd wordt, geen huisdier. “Ik zeg nogmaals tegen de burgers van dit land: een beer die koekjes en wafels heeft geproefd. En het gevoel heeft dat hij op deze manier aan zijn voedsel kan komen. Zal hij zich nooit meer aan het bos kunnen aanpassen.” En nu we het toch hebben over wat je niet moet doen als je een wilde beer tegenkomt. Een gezin kwam onlangs ook oog in oog te staan met een beer toen ze op het platteland aan het picknicken waren.

Bron: Ladbible

Beeld: YouTube @TomoNews US

Vreemden die hun dubbelganger hebben ontmoet en veel vragen hebben

Hond volgt vrouw naar huis en dan gebeurd het ondenkbare!