in

Deze 4-jarige jongen gaat viraal vanwege zijn geweldige voetbalvaardigheden

Bron: YouTube @SWNS

Maak kennis met de vierjarige jongen die doelpunten maakt sinds hij pampers aantrek en nu een TikTok-superster is. Trotse vader Rickard Berg, 38, begon met het opnemen van zijn zoon Noah die voetbalde toen hij één jaar oud was.

Geweldige voetbalvaardigheden

Noah hield ervan om allerlei ballen rond te schoppen toen hij een peuter was. Dus besloot Rickard hem wat voetballen te geven om mee te spelen. Rickard hoopte dat Noah verliefd zou worden op tennis en had een kleine tennisbaan aangelegd in de kelder van hun huis. Maar toen hij zag hoeveel zijn zoon van voetbal hield, hergebruikte hij de baan en voegde een doel toe om zijn zoon aan te moedigen te doen wat hij het liefste deed.

Rickard, die werkt bij een bedrijf dat medische machines produceert in Umeå, Zweden, heeft ongelooflijk genoeg zelf nooit voetbal gespeeld. En Noah’s vaardigheden zijn allemaal autodidactisch. Hij beschreef de online reacties als ‘absoluut geweldig’. En zei dat duizenden mensen van over de hele wereld erg aardig zijn geweest voor Noah en zijn talenten. Rickard post regelmatig clips van Noah op Instagram en TikTok en houdt zijn 2,4 miljoen volgers op de hoogte van de nieuwste trucs van zijn zoon.

Bron: YouTube @SWNS

Vrouw eist vliegtuig vluchten alleen voor volwassenen na gevlogen te hebben met huilend kind

Driejarige is geobsedeerd door een demonische pop en neemt het overal mee

Driejarige is geobsedeerd door een demonische pop en neemt het overal mee