in

Vrouw onthult: ‘Ik raakte dom genoeg betrokken bij een serie overspelige”

serie overspelige
Beeld: Pexels

Een vrouw trouwde op haar 30ste met een verbaal en fysiek gewelddadige man die haar verkrachtte en hij conditioneerde me door te denken dat ik niet zonder hem kon. Hoewel ik uiteindelijk na meer dan tien jaar wegging.

Serie overspelige

Toen ze weer op de been was, kreeg ze een stomme relatie met een getrouwde man die al vier affaires had gehad. Hij verliet zijn vrouw en kleine kinderen om bij haar te zijn, waarvoor ik me nu diep schaam. Ik ben nu in de 60 en heb nog steeds een relatie met hem, ook al is de tussenliggende tijd een puinhoop geweest. En ik heb een aantal verschrikkelijke fouten gemaakt, waaronder het krijgen van een relatie met een man die ik online ontmoette, waarvan ik dacht dat het een vriend was, maar die een stalker werd. Ik liet hem seks met me hebben nadat hij me vertelde dat hij zelfmoord zou plegen als ik het niet deed. Mijn ex-partner was woedend. Ook al is hij terug bij zijn vrouw, hij blijft maar doorgaan over hoe ik hem heb verraden nadat hij alles voor mij had opgegeven.

Beeld:Pexels

Gevoelens

Mijn gevoelens zijn veranderd en ik heb hem verteld dat ik alleen vrienden wil zijn, maar hij is verbaal agressief over het gebrek aan seks. Hij geeft toe dat hij grof is, maar zegt dat ik het aan mezelf te wijten heb door hem geen genegenheid te tonen. Ik heb het gevoel dat ik vele jaren heb verspild en ik zit vol schuldgevoelens over zijn vrouw. Wees alsjeblieft niet zo streng voor jezelf. Misschien heb je een paar onverstandige beslissingen genomen, maar je hebt zoveel trauma en misbruik meegemaakt.

Ik denk niet dat je je schuldig hoeft te voelen over het feit dat een serie overspelige zijn vrouw voor jou heeft verlaten. Je was in een kwetsbare toestand en je moest je geliefd en beschermd voelen – en ik verwacht dat hij zijn charmes heeft gebruikt. Helaas klinkt deze relatie niet veel beter dan die met je ex-man. Zelfs als deze man ooit vriendelijk leek, zijn zijn acties nu niet die van een liefhebbend iemand. Dit is klassiek manipulatief en controlerend gedrag – hij geeft jou de schuld van zijn eigen misbruik en probeert je tot seks te dwingen.

Helaas is het hetzelfde patroon met de stalker die probeerde je medelijden met hem te laten krijgen om een fysieke relatie te krijgen. Ik denk dat dit voortkomt uit je misbruikte huwelijk -en misschien nog verder terug, uit een beschadigende jeugd. Je gevoel van eigenwaarde is zodanig aangetast dat je het gevoel hebt dat je alles moet doen wat een man wil, zelfs als dat tegen je eigen wensen is – en je verwachtingen van relaties zijn erg laag.

Bron: Dailymail

horrorfilm

Netflix-fans zijn ‘ontzettend geschrokken’ van de ‘verontrustende’ nieuwe horrorfilm Tin And Tina

huurders

Ontevreden buurvrouw schrijf brutale briefje aan dartele huurders die naast hem wonen