in

WTFWTF LOLLOL

Restaurant medewerker neemt wraak op klanten die vertrokken zonder te betalen

Beeld: TikTok: @jurassicah

Als je in een restaurant werkt heb je vaak te maken met klanten die wegglippen zonder om de rekening te betalen. En deze medewerker besloot om eigenhandig de rekening te verheffen, toen klanten een restaurant uit glipten zonder de rekening te betalen.

Dure gevolgen voor de klanten

Jessica Guevara bereikte vorige week haar breekpunt, toen een groep meisjes eten had besteld en achteraf het restaurant uitvluchten zonder te betalen. De werknemer besloot om via TikTok de klanten aan te spreken en te laten zien dat hun acties dure gevolgen hebben gehad. In haar video, die nu meer dan 300.000 keer is bekeken op TikTok, sprak Jessica ‘de meisjes aan terwijl zij een bril vasthield. “Je hebt je bril laten liggen, b*tch!”

@jurassicah

hope those were $125 dollars 🥰

♬ original sound – jurassicah

In tweeën

In de video is te zien hoe Jessica de bril op de vloer van het restaurant gooit, en erop stampt totdat deze in tweeën breekt. “Ik hoop dat die $ 125 waren” zegt Guevara. De video die viraal ging op TikTok, kreeg honderden reacties. Voornamelijk van kijkers die het met de actie van Jessica eens waren.

“Als collega-serveersters steun ik deze energie”, schreef iemand. Een andere kijker vroeg Jessica, of hetzelfde beleid geldt in het restaurant waar ze werkt, als bij vele andere in de VS. Het beleid houdt in dat als gasten de rekening niet betalen, het verschuldigde bedrag uit de zak van de serveerder betaald moet worden. Dit betekent in veel gevallen dat de medewerker de fooien van de avond ook kwijt is. Het is dan ook begrijpelijk dat Jessica zo verhit reageerde op het wegglippen van de gasten. Maar in de comments gaven enkele ook aan dat zij de bril beter had kunnen verkopen op Ebay. Zo had zij daadwerkelijk de rekening ermee had kunnen betalen. De waarde van de bril werd door kijkers tussen de 300 en 400 Amerikaanse dollar geschat. “Als het een bril op sterkte was, levert dat zeker $ 300+ op.” “Lmaoo” merkte iemand op. Een dure les dus voor de dames die Jessica achterlieten met hun rekening.

Bron: Unilad

Beeld: TikTok: @jurassicah

'Bevroren' Sylvester Stallone gevonden in antiekwinkel

‘Bevroren’ Sylvester Stallone gevonden in antiekwinkel

Mysterieus katachtig wezen laat mensen verbijsterd achter nu het gespot is bij winkeloverval