in

Internet model werd verstoten nadat familielid pikante foto’s in de groepschat deelde

groepschat

Een populair internet model beweert dat ze verstoten is door haar familie nadat een familielid haar pikante foto’s in de groepschat deelde.

Pikante foto’s in groepschat

Kayla Jade, die tot de top 0,1% van makers op een populaire website behoort, lanceerde haar account vorig jaar. Ze besloot het niet te verbergen voor haar vrienden en familie, maar ook niet ‘in hun gezicht te gooien’, door alternatieve sociale media-accounts op te zetten om haar inhoud te promoten. Een familielid ontdekte het account met pikante foto’s en stuurde links naar de rest van de familie. De dame vertelt hoe haar familie haar verstootte toen ze haar pikante account ontdekten, maar zegt dat het goed met haar gaat ook zonder hen. Jade zegt dat naarmate haar populariteit groeide, vrienden en familie haaf content ook begonnen te zien.

Dit leidde tot onenigheid binnen de familie toen een ’45-jarig mannelijk’ familielid betaalde om haar inhoud te zien en screenshots naar de rest van haar familie stuurde.”Ik kreeg toen een bericht van een ander familielid dat me volledig verstootte,” legde ze uit. “Ze haalden me van elk platform en spraken een jaar lang niet met me. Ik was gekwetst maar blij om die toxiciteit uit mijn leven te hebben,” ging ze verder.

@kayylajadee Part 1. How my family disowned me #storytime #dayinmylife ♬ original sound – Kayla Jade

Woedend

Kayla kwam later het familielid tegen dat de screenshots had genomen en confronteerde hem.”Ik was woedend, het is zo’n schending van privacy, ik vertrouwde hem, dacht dat we een goede relatie hadden,” zei ze. “Ik heb hem ermee geconfronteerd. Hij gaf het niet toe, gaf anderen de schuld, hij kon niet omgaan met zijn eigen acties.” Kayla zegt dat ze hem vaak ziet omdat ze ‘in hetzelfde gebied wonen’ en gewoon ‘naar hem staart’. Kayla zegt dat de manier waarop meisjes zoals zij worden behandeld ‘walgelijk’ is.

“Je zou denken dat ze ons zouden proberen te helpen in plaats van ons leven te ruïneren. Geen enkel respect voor privacy, we verdienen gewoon ons geld’’ Kayla zegt dat ze vroeger wel gaf om wat mensen van haar dachten, maar inmiddels gelukkiger is dan ze ooit kon zijn. “Ik denk dat als mensen niets in hun eigen leven hebben, ze gewoon drama beginnen,” aldus het model.

@kayylajadee Part 2. How my family disowned me #storytime #dayinmylife ♬ original sound – Kayla Jade

Bron: Dailymail.co.uk

Beeld: TikTok @kayylajadee

Boeing 737

Vrouw onthult: “Ik heb een seksuele relatie met een Boeing 737”

buitenaards

Vrouw stopt met cosmetische behandeling na 16 jaar: ‘Ze wil niet op een buitenaards wezen lijken!’