in

LOLLOL

Man hakt zijn “aubergine” en zijn “zakje” af om een “Nullo” te worden

Man hakt zijn "aubergine" en zijn "zakje" af om een "Nullo" te worden
Beeld: Instagram @trentagates

Trent Gates had niet het gevoel dat zijn geslachtsdelen een “deel van hem” waren, en hij besloot zich te ontdoen van zijn aubergine en zakjes. Hij voerde de operaties zelf uit met behulp van een scherp mes, koud water en pijnstillende tabletten.

Aubergine en zakjes afgehakt

“Het was niet zo pijnlijk, en het was niet zo’n euforisch gevoel. “Ik gebruikte een keramisch (mes), omdat het scherper is dan het staal.” Gates ontsmette het mes vooraf en ging direct naar het ziekenhuis na zijn operatie. Hij beweerde dat hij alle voorzorgsmaatregelen nam en geen infecties had.

“Ik had eerlijk gezegd geen probleem met de pijn. Ik gebruikte een verdovend middel, en de oxycodon die ze me voorschreven toen ik mijn ballen deed om de scherpe kantjes eraf te halen.” Het idee van zijn operatie is voor de meeste mensen ijzingwekkend, maar voor Gates was het een opluchting om van zijn geslachtsdelen af te komen.

Beeld: Facebook

Een nullo worden

Hij wilde sinds de middelbare school een “nullo” worden. Een nullo is een androgyne geslachtsneutrale persoon die noch als man noch als vrouw wordt gedefinieerd. Enkele foto’s die hij zag toen hij jonger was, hadden hem geïnspireerd. “Ik zag een foto online en ik had zoiets van: ‘Dat ben ik, daar wil ik op een dag staan’. Ik denk dat het een foto was van (beroemde nullo) Gelding. Hij is een soort grootvader van de gemeenschap.”

Volgens Gates is hij een non-binair persoon die zich seksueel aangetrokken voelt tot mannen. Gates voelde zich echter niet thuis in zijn lichaam en deed een zelfmoordpoging toen hij jonger was. De operatie hielp hem uiteindelijk zijn chronische wanhoop te overwinnen. Hij deelde met Metro US dat het medisch personeel goed voor hem zorgde na zijn operaties. “Ik had beide keren dezelfde chirurg, ook al was ik (toen ik mijn penis afsneed) 16 uur verwijderd van waar ik mijn ballen deed.” “Ze haalde me door de mangel, omdat het een paar maanden was nadat ze me in een ander ziekenhuis had gezien.” “Ze zorgden ervoor dat ik een psychiatrische behandeling kreeg om er zeker van te zijn dat ik gezond was en dat het een goede beslissing was.”

Bron: Thoughtnova

Koppel merkt demonisch figuur op die hen stalkt, tijdens wandeling met hond in park

Koppel merkt demonisch figuur op die hen stalkt tijdens wandeling met hond in park

Australische man wordt verliefd

Australische man wordt verliefd op robot en hoopt met haar te trouwen