in

Vrouw klaagt bij hotel over jong stel dat luidruchtige liefde bedreef in de kamer ernaast

luidruchtige
Beeld: Pexels

Een vrouw die bij het hotelpersoneel klaagde over de luidruchtige sekspogingen van een koppel, heeft onthuld dat haar eigen man haar een ‘preuts’ vond.

Luidruchtige sekspogingen

De moeder van drie kinderen, 38 jaar, postte op het Amerikaanse forum Reddit om het ‘aantrekkelijke’ Britse koppel te hekelen omdat ze zo luidruchtig seks hadden dat ze er midden in de nacht wakker van werd. Ondanks dat het Europese vijfsterrenresort ‘geweldig’ was, waren de hotelmuren met elkaar verbonden, wat betekende dat de vrouw en haar man, 41, ‘min of meer twee keer per dag’ stoeipartijtjes konden horen. Ze voegde eraan toe dat ze door de plaatsing van het onderste balkon op de eerste rij konden zien hoe het stel elkaar ‘over elkaar heen kuste’ en ’topless ging zonnebaden’. Maar nadat ze een klacht had ingediend bij de conciërge van het hotel, beweerde de vrouw dat haar man het niet eens was met hoe ze de situatie had aangepakt en zei dat hij dacht dat de vrouw van het stel ‘jong, dun en heet’ was.

Lezers waren verbijsterd over haar bekentenis en bestempelden haar man als een ‘enorme a’ – maar sommigen vonden nog steeds dat ze fout zat door hen aan te geven bij de receptie. De vrouw legde uit dat zij en haar man het al moeilijk hadden in hun relatie, nadat de hoeveelheid seks die ze hadden was afgenomen – waardoor zijn opmerking over de jongere vrouw in het stel des te pijnlijker was om te horen. Ze legde uit: “Ik ben op vakantie in Europa met mijn man, we zijn al 14 jaar samen en dit is onze eerste reis zonder onze kinderen. Een deel van de reden dat we deze reis hebben gemaakt is om de relatie nieuw leven in te blazen. Dit is een reis van twee weken en we zijn nu op dag negen. Voor de context: we hebben één keer seks gehad.

Dronken

We waren allebei dronken en ik denk dat we het allebei een beetje geforceerd hebben. We kunnen het als mensen goed met elkaar vinden, maar ons seksleven is een probleem sinds we kinderen hebben. Mijn man vertelde me dat hij “van me houdt, maar me seksueel niet meer aantrekkelijk vindt”, wat verontrustend en kwetsend was omdat ik de afgelopen drie jaar meer dan 100 pond ben aangekomen. Ze begon toen met de details van haar anticlimax-reis die meteen werd ontsierd door de problemen van haar man met ‘bijna alles’, van het hotel tot het eten.

Vier dagen na de reis zette de komst van een ‘jong’ stel naast haar dat leek op ‘Instagram-modellen’ de vakantie op een nog hoger pitje. Ze vervolgde: “Het probleem is dat elke kamer een muur deelt met een andere kamer, en we delen een kamer en een lager balkon waar we hun terras kunnen zien met dit stel. Sinds ze zijn aangekomen hebben we ze meer of minder dan twee keer per dag seks horen hebben, bovendien, als ze op het terras zitten zijn ze aan het zoenen en helemaal over elkaar heen en de vrouw naast ons is topless aan het zonnebaden’.

Nadat ik twee nachten geleden midden in de nacht werd gewekt door het geluid van seks tussen hen, en die ochtend nog een keer. Ik ging naar de conciërge en vroeg of ze hen konden vragen om het zachter te doen. Gisteravond zei de buurman boos tegen mijn man dat als hij een probleem had, hij dat direct had moeten zeggen. Mijn man wist niet dat ik het had gemeld en we hadden gisterenavond de hele avond ruzie. Mijn man noemde me belachelijk en preuts en zei dat als ik “zorgelozer” was, we geen problemen zouden hebben. Ik begon ook over het feit dat hij de buurvrouw zo leuk vond. En hij zei boos “waarom zou ik niet, ze is jong, dun en lekker”, wat een duidelijke grapje was over wat ik niet ben.

Bron: Dailymail

geld

Jurist waarschuwt waarom je geen geld van de grond moet oprapen zonder te proberen de eigenaar te vinden

kanten

Vrouw verbijstert internet na onthulling dat zij en haar man elke nacht aan verschillende kanten van het bed slapen