in

77-jarige vrouw trouwt met zichzelf en draagt de trouwjurk van haar dromen

trouwdag van haar dromen

Sommige meisjes over de hele wereld dromen van hun trouwdag en plannen alles tot in het kleinste detail. En Dottie Fideli was een van die meisjes. Ze droomde haar hele leven al van haar ultieme trouwdag.

Bruiloft van haar dromen

De 77-jarige vrouw geeft aan dat ze het wachten op een man kan vergeten. En ze is in haar bejaardentehuis in Ohio met zichzelf getrouwd in een ultieme daad van zelfliefde. In een gesprek met de lokale NBC-zender WLWT5 onthulde de grootmoeder dat ze eindelijk de kans kreeg om de bruiloft te hebben waar ze altijd al van gedroomd had. “Dit is iets wat ik altijd al wilde”, zei ze. “Ik wilde trouwen en een gelukkig leven hebben. Maar de dingen werkten niet op die manier en nu heb ik een tweede kans om iets te doen dat me gelukkig maakt.” “Ik vertelde mijn dochter, ik zei: ‘Dit is het beste wat ik ooit heb gehad.

Mevrouw Fideli was al eens eerder getrouwd, in 1965. Maar het noodlottige huwelijk was nooit voorbestemd. Nadat zij en haar ex-man hun geloften hadden uitgewisseld in een gerechtsgebouw, “ging hij naar zijn werk en ik naar huis”.,”Ik droeg een zwarte jurk, dus ik was gedoemd voordat ik begon,” onthulde ze. Maar ze had altijd gedroomd van een eigen ‘grote bruiloft’, en was onthutst bij het idee dat het ’te laat’ voor haar was.

Witte droomjurk

Haar dochter, Donna Pennington, was vastbesloten haar moeders dromen waar te maken. Ze versierden de gemeenschapsruimte van O’Bannon Terrace Retirement Home in Goshen, Ohio, met ballonnen en haar dochter kookte al het eten. Familie, vrienden en geliefden kwamen opdagen om Fideli te zien in haar witte droomjurk met lange mouwen en een zilveren riem. Ze droeg ook een witte sluier met een versierde hoofdband.

Zoals elke blozende bruid was Fideli ‘nerveus’ in de aanloop naar de grote dag. Maar toen de zon onderging op haar droom huwelijksdag, werd ze ‘echt gelukkig’ na haar huwelijk. In haar hand hield ze een witte lelie als symbool voor zelfliefde. “Ik zei: ‘Iedereen neemt deze buitenlelie. En ze leven hun leven en denken dat ze gelukkig zijn en dat alles goed komt, maar ze houden geen rekening met de binnenkant, de kleine bloemblaadjes binnenin’, vertelde ze vandaag.

Bron: Ladbible

messenwerper

Vrouw verwezenlijkt haar levenslange droom om de assistente te zijn van een messenwerper!

Vrouw gaat op date met man die 38 jaar ouder is: ‘Ik hou ervan hoe oudere mannen eruit zien’