in

Bezorger gooit bestelling van klant op de grond omdat ze geen fooi hebben gegeven

grond
Beeld: TikTok @dashdropfood

Het moment waarop een bezorger het eten van een klant op de grond gooide nadat hij hoorde dat hij geen fooi zou krijgen, is vastgelegd op een deurbel camera.

Bestelling op de grond

Als je bekend bent met de bezorgservice DoorDash, dan weet je misschien dat de mensen die je eten bezorgen vaak moeite hebben om geld te verdienen. In een baan als deze zijn de chauffeurs behoorlijk afhankelijk van fooien van klanten om een aanzienlijk deel van hun inkomen aan te vullen, dus wanneer iemand geen fooi geeft, is het onwaarschijnlijk dat degene die belast is met het bezorgen van het eten erg blij zal zijn.

Een voormalige DoorDash-chauffeur vond een fooi van $8 niet genoeg om het eten te bezorgen en begon te onderhandelen voor een hogere fooi. Nu is een bezorger betrapt op camera terwijl hij iemands bestelling weggooide nadat hem was verteld dat er geen fooi zou zijn. Een deurbelcamera legde het moment vast, waarbij de bezorger vroeg: “Moet je mij betalen?” De huiseigenaar zei: “Ik heb al via de app betaald”, waarop de bezorger antwoordde dat er op de bestelling ‘nul’ staat. Toen werd de bezorger verteld dat er geen fooi bij de bestelling zat, wat leidde tot een lange, ongemakkelijke stilte voordat er werd gevraagd: “Kan ik mijn eten hebben?” Op dat moment besloot de bezorger dat de beste manier om deze bestelling te serveren was door het op een pluk gras te leggen, het eten weg te slingeren naar de tuin en weg te lopen.

@dashdropfood Wild! 🤯 #fyp #fooddelivery #gonewrong ♬ original sound – DailyDashDrop

Populaire serveersuggestie

Zoals je je kunt voorstellen, was dit geen populaire serveersuggestie voor degenen die het eten hadden besteld, aangezien de deurbelcamera vervolgens een luid gesprek oppikte over wat er zojuist was gebeurd. De video, voorzien van de opmerking ‘Ik hoef geen fooi achter te laten! Einde verhaal’, is viraal gegaan en vrijwel iedereen heeft zijn zegje gedaan in de discussie. Het blijkt dat het internet niet echt fan is van ‘afhaalmaaltijden op een plukje gras’, aangezien iemand zich afvroeg of ze niet begrijpen dat ze hun baan zullen verliezen, en een ander het ermee eens was dat fooi geen verplichting is.

Anderen suggereerden dat de mensen die eten bestellen er wel overheen zouden komen, omdat ze ‘een terugbetaling en gratis eten zouden krijgen’. Er waren echter genoeg andere commentatoren die vonden dat de persoon die het eten bestelde echt een fooi had moeten geven. Iemand zei dat ze voor DoorDash werken en geen bestellingen aannemen zonder fooi, en een ander kon niet geloven dat je iemand die eten bij je aan de deur brengt geen fooi zou geven, en suggereerde dat je het zelf moest halen als je de bezorger geen fooi wilde geven.

Bron: Unilad

iphone

Duiker vindt iPhone in oceaan die op wonderbaarlijke wijze nog steeds werkt en geeft hem terug aan de eigenaar

Huiseigenaar plaatst video van pizzabezorger die klaagt over een fooi van 25% op een bestelling van $20