in

8-jarig meisje verdient meer dan $300 met gokactiviteiten met schoolgenootjes

gokactiviteiten
Beeld: Pexels

Een moeder in Maleisië was geschokt toen ze ontdekte dat haar 8-jarige dochter geld had verdiend met gokactiviteiten op school.

Winkelen

Ze postte op een Facebookpagina dat haar dochter, die op de basisschool zit, een schooltas wilde die RM899 ($192,24 USD) kostte tijdens het winkelen in een winkelcentrum, en voegde eraan toe dat haar klasgenoten op school dezelfde tas hadden. De dochter haalde vervolgens geld uit haar schoolrugzak voor een bedrag van RM1.550 ($331,44 USD).

De moeder schreef toen: Ik heb haar maar RM50 gegeven om eten voor een week te kopen, hoe kan ze dan nog meer dan RM1.000 hebben?Ze gingen terug naar huis en ze bevestigde met haar man dat hij hun dochter het geld niet had gegeven. De moeder voerde vervolgens een gesprek met haar dochter over de herkomst van het geld: Mijn dochter was erg opgewonden en vertelde me het hele verhaal over geld verdienen op school.

Gokactiviteiten met schoolgenootjes

De 8-jarige onthulde dat ze in de pauzes aan gokactiviteiten had gedaan, waarbij ze met haar schoolgenootjes als het huis dobbelde. De moeder zei: Ik was verbaasd toen ik het hoorde. Ik wist niet zeker of ik blij of bezorgd moest zijn. De vader moest er echter alleen maar om lachen en adviseerde de moeder om het te laten gaan. Haar dochter gaat naar een internationale school waar de meeste leerlingen uit gezinnen met een hoog inkomen komen en vaak hoge dagvergoedingen krijgen.

Bron: 9gag

kreeft

Toerist bestelt dure kreeft in restaurant en laat hem dan los

voortuin

Man gearresteerd voor het stelen van de voortuin van zijn buurman