in

Menselijke Barbie’ toont haar extreme nieuwe uiterlijk na haar nieuwe ronde van operaties.

barbie

De “menselijke barbie‘ Tara Jayne haalde de krantenkoppen nadat ze in E!’s Botched verscheen na een gezichts- en lichaamstransformatie van 200.000 euro.

‘Menselijke barbie’

De plastische chirurgie koningin Tara Jayne, 33, toonde haar extreme nieuwe look tijdens het winkelen in Melbourne op zondag, na een andere gemelde neus operatie. Tara, die wereldwijd bekend staat als de ‘menselijke barbie’ van Australië, was moeilijk te missen toen ze door de kille stad paradeerde in een kleurrijke bontjas. De verpleegster liet een glimp zien van haar chirurgisch verbeterde decolleté in een laag uitgesneden topje in combinatie met een leren broek. Tara maakte haar look af met een bakkersmuts en een Yves Saint Laurent-tas met kettingband die ze over haar schouder droeg. Tara, die vijf borstvergrotingen, zes neusoperaties en eindeloze rondes Botox en filler heeft gehad, accentueerde haar look met dramatische make-up. Ze droeg haar ravenharen tot voorbij haar schouders.

Grotere borsten

In augustus 2021 verscheen Tara in Todd Sampson’s documentaireserie Mirror Mirror, die een groep Australiërs volgde die geobsedeerd waren om onder het mes te gaan. In de show beschreef Tara zichzelf als een “opgewaardeerde gelimiteerde Barbie-pop”. Terwijl ze zich ook beklaagde over de ontoereikendheid van haar E-cup borsten.

Ik denk dat ik mijn borsten groter wil hebben”, zei ze. Eerder was ze te zien in de E! realityshow Botched in de hoop Drs Paul Nassif en Terry Dubrow ervan te overtuigen haar grotere implantaten te geven. ‘Alles is klein bij mij, behalve mijn tatas… Ik ben op een zoektocht naar een grotere borst!” vertelde ze de producers. ‘Ik heb momenteel 540 CC’s [van siliconen borstimplantaten], en ik ben er gewoon helemaal niet blij mee,’ zei ze. Tara zei dat ze een ‘rimpelend effect’ op de huid van haar borsten had opgemerkt. En hoopte dat ‘de ruimte meer opvullen’ het probleem zou verhelpen. Maar ze bleef teleurgesteld achter toen de artsen zeiden dat haar gewicht van 45 kg ‘gevaarlijk laag’ was. Waardoor ze veel te slank was om grotere implantaten te dragen.

Bron: Dailymail

blind date

Vrouw op blind date vraagt zich af: “Wat zal mijn date van mijn borsthaar vinden?”

relatie met werkcollega

Vrouw belandde in driehoeksverhouding nadat werkcollega verliefd werd op haar en haar partner