in

Man worstelt met kaaiman om zijn hond te redden

Kaaiman
Beeld: facebook.com @billygirard

Een man in Florida riskeerde lijf en leden om zijn geliefde K-9 te redden uit de klauwen van een 3,65 meter lange kaaiman.

Worstelen met kaaiman

Het incident vond plaats aan de oevers van een moerasachtig gebied in Florida, waar de inwoner aan het wandelen was met zijn trouwe metgezel. Plotseling doemde er een angstaanjagende kaaiman op, die zich naar het hondje begaf met de bedoeling het als prooi te zien. In een ogenblik van instinctieve actie aarzelde de dappere Floridaman geen moment en sprong hij in het water om zijn hond te redden. Met ongekende moed en vastberadenheid worstelde hij met de alligator, waarbij hij al zijn kracht en behendigheid aanwendde om het roofdier te overmeesteren.

Het gevecht was intens en gevaarlijk, met de scherpe tanden en krachtige staart van de alligator als bedreiging voor zowel de man als zijn huisdier. Desondanks liet de vasthoudendheid van de Floridaman hem niet in de steek. En uiteindelijk slaagde hij erin om de kaken van de alligator open te wrikken, waardoor zijn hond kon ontsnappen. Met de hulp van omstanders werd de man in veiligheid gebracht en werden de nodige stappen ondernomen om de alligator te verwijderen en de omgeving te beveiligen. Gelukkig liepen zowel de Floridaman als zijn trouwe metgezel slechts lichte verwondingen op en herstellen ze momenteel goed van het avontuurlijke incident.

Onverwachte aanval

Ambtenaren van de stad Oviedo zeggen dat Fisher Greene en zijn vriendin Kylee hun hond Mako aan het uitlaten waren bij Riverside Park River toen een alligator de 3 jaar oude explosievendetectiehond greep. Geconfronteerd met de onverwachte aanval sprong Greene op de rug van de alligator in een wanhopige poging om zijn hond te bevrijden. De poging wierp zijn vruchten af toen de hond werd bevrijd uit de enorme kaken van de alligator.

Kort daarna verwijderde Greene’s vriend Billy Girard de krokodil voordat hij nog meer schade kon aanrichten. Röntgenfoto’s tonen de ernst van Mako’s verwondingen. Op een andere foto is te zien hoe hij is verbonden in een dierenkliniek. Girard voegde eraan toe: Mako zou volledig moeten herstellen!

Bron: 9gag

Beeld: YouTube @Fox 35 Orlando

Kapitein dommelt weg achter het stuurwiel en laat miljoenen jacht aanleggen tegen de kade

personen

Koppel dat de lakens deelde met 18 personen tegelijk zegt dat het hun relatie ten goede heeft veranderd