in

Vrouw met ‘de grootste lippen ter wereld’ krijgt nog meer behandelingen

Vrouw met 'de grootste lippen ter wereld' krijgt nog meer behandelingen
Beeld: Instagram @andrea88476

Andrea Ivanova, een Bulgaarse vrouw met de “grootste lippen ter wereld”, ondergaat haar 27e procedure om haar pruillip nog groter te maken. Ze vertelde aan Jam Press dat ze hoopt dat de behandeling haar zullen helpen om meer op een Bratz-pop te lijken.

Grootste lippen

“Ik vind ze erg leuk en voel me veel beter”, zei Ivanova over haar gigantische zoenen. Ze kreeg enkele jaren geleden voor het eerst filler toen ze zich onzeker voelde over haar dunne lippen. Ze zei dat ze meteen een gevoel van zelfvertrouwen kreeg en de aandacht van mannen. “Veel mannen over de hele wereld schreven me op mijn sociale media-netwerken die me geld aanboden, reizen en me altijd uitnodigden voor vergaderingen”, verklaarde ze. Ivanova heeft nu meer dan 9.000 volgers op Instagram, en veel fans zijn gecharmeerd van haar mollige steenbolk.

“Ik hou echt van je lippen”, zei een man onder een foto van Ivanova die voor de camera poseerde. “Je bent prachtig, een totale babe!” riep een ander uit. “Fantastisch. Ik zou dolgraag de man willen zijn die de eer heeft om een ​​heerlijk diner met je te hebben…laat het me weten…” een derde mannelijke bewonderaar bezwijmde.

Twee dozijn procedures

Ivanova zei dat ze zich geen zorgen maakt over het barsten van haar grote lippen, hoewel ze meer dan twee dozijn procedures heeft ondergaan. Met elk van haar injecties die ongeveer $ 265 USD kosten, heeft Ivanova meer dan $ 5.000 uitgegeven om haar steenbolk te perfectioneren. Het is echter niet de enige cosmetische verbetering die de Bulgaarse schoonheid heeft ondergaan. Maar terwijl Ivanova een legioen van lip-liefhebbende volgelingen heeft verscheurd, wordt ze ook onderworpen aan aanvallen van wrede trollen. “Je hebt serieuze mentale hulp nodig!” schreef een tegenstander op Instagram. Een ander beschreef Ivanova als ‘walgelijk’.

Bron: Nypost

Beeld: Instagram @andrea88476

Vrouw verbannen van dating sites: ze krijgt te veel matches

Vrouw die lipfiller behandeling gedaan heeft ervaart buitengewone pijn na een glaasje wijn

Vrouw die haar lippen heeft behandelt, ervaart extreem veel pijn na glaasje wijn