in

Moeder met “grootste wenkbrauwen” heeft haar natuurlijke look laten zien

Sammie-Jo Hailford, een moeder van twee kinderen uit Grimsby, is online getrold omdat ze “de grootste wenkbrauwen van Groot-Brittannië” heeft. En heeft te horen gekregen dat ze niet geschikt is om moeder te zijn.

Grootste wenkbrauwen

Ze confronteerde de online trollen eerder nadat ze dreigden de sociale dienst te bellen, omdat ze zulke enorme, “ongeschikte wenkbrauwen” heeft. Ze zei “Mensen hebben gezegd dat ik geen moeder zou moeten zijn en dat ze de sociale dienst gaan bellen vanwege mijn wenkbrauwen. Het wordt echt extreem op het internet. Ze kunnen de sociale dienst bellen, omdat ik niets te verbergen heb. Mijn wenkbrauwen bepalen niet of ik een goede moeder ben of niet.”

Ze vervolgde: “Ik heb het gevoel dat mensen sociaal geconditioneerd worden om alleen mooi te zijn als ze deel uitmaken van deze normen, en ik ben het er gewoon niet mee eens, en ik hou er niet van. Ik maak graag een statement, en de wenkbrauwen doen dat voor mij. Ze begonnen met een normale grootte, en ze werden na verloop van tijd groter, en ik zie er gewoon graag anders uit.” Sammie-Jo gebruikt haar TikTok om anderen te laten zien dat er niets mis is met anders zijn. Ze wil ook dat mensen weten dat hoewel anders zijn misschien raar lijkt voor anderen, je niet verplicht bent om je te conformeren aan hun wensen of waarden.

Hashtag ‘bigger the brow, bigger the boy’

“Het zou cool zijn als het de grootste wenkbrauwen van Groot-Brittannië waren. Ik heb nu een hashtag genaamd ‘bigger the brow, bigger the boy’ omdat het waar is, en dat is wat ik tegen mijn vrienden zeg. Mensen zeggen dat ik geen jongens krijg, omdat ik grote wenkbrauwen heb, maar dat is fout.”

“Ik heb heel wat mannen in mijn inbox gehad die me vertelden dat ik mooi ben en zeiden dat ze met me zouden uitgaan. Ze noemen altijd eerst de wenkbrauwen, dus misschien is daar een fetisj.” Maar Sammie-Jo liet haar 90.000 volgers op TikTok onlangs geschokt achter toen ze onthulde hoe ze eruitziet zonder haar enorme wenkbrauwen. Ze verwijderde de vloeibare liner met babydoekjes en zag er compleet anders uit. Dit keer kreeg ze tonnen lof van mensen, die haar vertelden dat ze er “prachtig” uitzag zonder de verf.

Bron & Beeld: Thoughtnova

Bodybuilder geniet van huwelijksreis met tweede sekspop: 'Eerste ging kapot!'

Bodybuilder geniet van huwelijksreis met tweede sekspop: ‘Eerste ging kapot!’

Vrouw valt van 110 meter hoogte tijdens bungeejump: ‘De dag ervoor maakte ik nog grapjes over mijn dood’