in

Reisorganisatie biedt vliegtickets voor wereldreis aan voor €1000

Beeld: Pexels

Een reisorganisatie in Engeland biedt de perfecte oplossing voor zij die er even uitgebreid tussenuit willen. En de vliegtickets kosten slechts € 1000

Vliegtickets wereldreis

Het Britse bedrijf, Trailfinders, heeft een ticket uitgebracht voor een wereldreis in de Verenigde Staten, Australië en Zuidoost-Azië voor slechts € 1000. Het aanbod, dat vanaf 15 november vertrekt, bevat niet alleen een route om je reislust te bevredigen, waarbij je naar San Francisco en Los Angeles vliegt. Maar het biedt je ook voldoende tijd om de relaxte sfeer van Californië op te snuiven voordat je vertrekt naar Australië.

Na het zien van de bezienswaardigheden in Oz, is de volgende stop Azië, vliegend naar Kuala Lumpur en uit Singapore. Als je geïnteresseerd bent zal je echter snel moeten zijn, aangezien de verkoop van de tickets op 5 september stopt. Om te boeken, moeten enthousiaste reizigers Trailfinders bellen om hun ticket te bemachtigen.

Reizigers dienen zich er vóór het boeken van bewust te zijn dat de pakketprijzen per persoon gebaseerd zijn op een tweepersoonskamer. En het is ook afhankelijk van de beschikbaarheid. Indien je meer informatie wil, kan je hun website bekijken.

Afbeelding: Pexels

Beschikbaarheid en vertrek

De prijzen zijn per persoon, al zegt Trailfinders er wel bij dat dit op basis van ’twin share’ is. Het vliegtuig voor de ‘budget’ wereldreis staat gepland in November en December van dit jaar, om de gelukkige vakantiegangers naar hun droombestemmingen te brengen.

Bron: Ladbible

Beeld: Pexels

Lumigrids projecteert laser raster voor fiets: biedt fietsers s’avonds meer veiligheid op

Doktoren ontdekken oude medicijn die haaruitval verhelpt: het is spotgoedkoop!