in ,

Studente ontdekt dat ze zwanger is tijdens de les

Beeld: YouTube @Josh Weiland

Stephen Barrows is een professor economie aan het Aquinas College. Op een dag was hij het zat dat de telefoons van zijn studenten afgingen tijdens zijn lessen. Dus voerde hij het beleid in: wanneer een telefoon begint te rinkelen, de eigenaar deze op de luidspreker moest beantwoorden. Maar hij had meteen spijt van keuze, want hij kreeg namelijk te horen dat een studente zwanger was. Ja, zoiets had hij vast nooit verwacht.

Zwanger

Op 1 april begon de gsm van Taylor Nefcy plotseling te rinkelen. Volgens het beleid van de leraar moest ze haar telefoon op de luidspreker beantwoorden, zodat iedereen het gesprek kon horen. “Hallo, is dit mevrouw Nefcy?” begint het gesprek. Nadat ze bevestigend antwoordt, gaat de beller verder: “Hallo, met Kevin van het zwangerschapscentrum. Op uw verzoek, neem ik contact met u op om u te informeren dat de zwangerschapstest positief is. Gefeliciteerd!”

Professor Stephen zei snel tegen de studente dat ze de luidspreker uit kon zetten, maar het gesprek ging toch door. “Ik weet dat u ons hebt verteld dat de vader niet langer in beeld is, maar we zullen gedurende dit hele proces contact met u houden,” zei de persoon die belde. De lerares raakte in paniek en verontschuldigde zich oprecht tegenover de leerling. Ze zei dat het niet erg was omdat ze het telefoontje al verwachtte.

Verlichting

“Ze hebben me echt voor de gek gehouden”. Ze wist zelfs al hoe ze de baby zou gaan noemen. Ik denk dat je wel begrijpt waar dit heen gaat. Toen de leraar begreep wat er aan de hand was, slaakte hij een zucht van verlichting. Hij prees de grap en vernam dat een andere leerling alles had opgenomen. Hij nam de hele zaak heel goed op! “Ze hebben me echt voor de gek gehouden”, vertelde hij aan Michigan Live.

Bron: The laughclub

Beeld: YouTube @Josh Weiland

Vrouw deelt hoeveel ze bespaart door van Amerika naar Turkije te vliegen voor haar wortelkanaal

Anja laat een enorme scheet op kantoor