in

Vrouw probeert zijspiegel eraf te trekken en dan gebeurt dit!

Een video laat zien hoe een vrouw in een verhit moment een zijspiegel van een auto probeert te trekken, maar voor een onaangename verrassing komt te staan.

Zijspiegel eraf trekken

Op een video die circuleert op social media is te zien hoe een stel ruzie krijgt met een autobestuurder. De man en de vrouw gaan beiden tekeer buiten het voertuig van degene die aan het filmen is. Een typisch gevalletje ‘road rage’ lijkt het totdat de vrouw volledig doorslaat en plotseling de zijspiegel van de auto af probeert te slopen.

Superkrachten

Het lijkt er even op alsof de vrouw bezit over bijzondere superkrachten en de spiegel eraf kan trekken. Helaas dacht de bestuurder eronder over en koos het hazenpad. Te horen is hoe de vrouw een gil uitslaat terwijl de auto begint weg te rijden terwijl zij nog aan de spiegel hangt. Hoe het met haar afloopt is niet duidelijk, maar de spiegel bleef ongedeerd. Volgens kijkers van de video, was haar vliegende ‘exit’ echter haar verdiende loon voor het willen slopen van andermans spullen en een direct gevolg van haar bizarre gedrag.

Bron: Mancho.be

Beeld: Twitter @FadeHubb

Waterpark-pret gaat verkeerd: Man komt vast te zitten in waterglijbaan

stier

Uitdaging van dappere persoon tegen een stier eindigt in overwinning van de hoofdprijs