in ,

Zonder kleren wakker worden op het dak van een hotel na nachtje stappen

Beeld: TikTok @ jackpinkney

Het is geen geheim dat het tijdens een nachtje stappen uit de hand kan lopen, maar deze man maakte het wel te bond om zonder kleren op het dak van een hotel wakker te worden. Precies, het klinkt net als een scene uit de film The Hangover, alleen overkwam dit Jack Pikney echt tijdens een nachtje stappen in Ayia Napa deze zomer.

Geen idee wat hem te wachten staat

De man had geen idee wat er zou gebeuren toen hij en zijn vrienden besloten om een leuke tijd door te brengen in de stad bij een populaire feest ressort. Na het gebeuren deelde hij een video met als opschrift: “Heb je ooit naar iemand gekeken en jezelf afgevraagd waaraan ze denken?” Jack schreef: “Hoe ik het zie: je gaat een nachtje stappen in ayia napa en je wordt zonder kleren wakker op het dak van een willekeurig hotel om 0:00u”

Zonder kleren op het dak

De video begint op het moment dat Jack en zijn vrienden bezig zijn te paaldansen in een druk bezochte club. Ze lijken wel de tijd van hun leven te hebben, maar dat alles verandert snel in negatieve zin. Daarna was er een snap te zien van zijn benen die door de zon zijn gebrand en een foto van zijn borst met de vorm van een hand erop gebrand. Dit moest dus aanduiden dat hij in slaap gevallen is met zijn hand op zijn borst.

In de nasleep van het avondje stappen was zijn gezicht nog erger: het was rood en opgezet waardoor de huid van zijn neus aan beide kanten begon te vervellen. Jakkes! Arme Jack had ook last van zijn ogen. Deze waren ook opgezet doordat hij naakt op het dak in slaap viel. Hij kopte de video als volgt: “Ik bedoel de feestdagen zijn al 2 dagen verpest.”

@jackpinkney I mean its ruined the holiday 2 days in #ayianapa #ayianapa2022 #sunburn ♬ Inside Their Head – TT remix

The Hangover deel 4?

Gek genoeg is de video niet onopgemerkt gebleven. Inmiddels is het meer dan 300 duizend keren gedeeld en de teller, van het aantal mensen die het hebben gezien, staat op 3.4 miljoen mensen. Het blijkt dat we niet de enige zijn die denken dat Jack’s ervaringen veel overeenkomt met de film The Hangover. Dit blijkt uit een van de meest populaire reacties: “hangover deel 4.” “Ik ben ervan overtuigd dat ik hierover al een film hebt gezien”, schreef iemand die de video ook gezien heeft. Een derde persoon vroeg zich af: “Vriend, komt er een nieuwe hangover film????”

Bron: Ladbible

Beeld: TikTok @ jackpinkney

Dit koppel wordt gepest vanwege hun lengteverschil

World's Best Boss' zorgt voor volledig verzorgde reis naar Bali

World’s Best Boss’ zorgt voor volledig verzorgde reis naar Bali