in

Vreugdedansje van Brazilianen na elk doelpunt op WK niet geapprecieerd

Vreugdedansje van Brazilianen na elk doelpunt op WK niet geapprecieerd
Beeld: Twitter @CBS Sports Golazo & YouTube @ Fifa

Het WK nadert zijn einde en aanstaande zondag wordt de finale gespeeld tussen Argentinië en Frankrijk. Het is de Brazilianen niet gelukt om van de Kroaten te winnen in de kwartfinale en werden hierdoor uitgeschakeld. Maar in de achtste finale namen de Brazilianen het op tegen Zuid-Korea. Met Zuid-Korea hebben de Brazilianen weinig moeite gehad en wonnen de wedstrijd met maar liefst 4 tegen 1. In die wedstrijd gebeurde er iets opmerkelijks, iets wat niet door iedereen gewaardeerd werd.

Niet door iedereen geapprecieerd

Zoals eerder aangegeven werd een actie of acties van de Brazilianen niet door iedereen op prijs gesteld. Dit had alles te maken met de manier hoe de Brazilianen omgingen met het vieren van elk doelpunt. In die wedstrijd scoorde Brazilië maar liefst 4 doelpunten en na elk doelpunt werd een vreugdedansje gedaan. De man die hier kritiek op had, is Roy Keane. Roy Keane is een Ierse bekende voetballer. Voor een TV zender moest hij verslag doen over de wedstrijd. Hij zei het volgende: Ik denk dat het respectloos is om telkens zo te dansen wanneer weer ze scoren. De eerste keer vind ik het niet erg, maar niet bij elke goal. Het is echt respectloos en zelfs hun bondscoach deed mee.”

Vreugdedansje Brazilianen wel of niet verkeerd?

Alhoewel er mensen zijn die kritiek leverden op de vreugde van de Brazilianen, waren er sommigen die niets verkeerds zagen. Sommigen mensen waren van mening dat dit gewoon deel uitmaakt van het cultuur van de Brazilianen. Een paar spelers van het Braziliaans elftal hebben zelfs gereageerd op het kritiek die geuit is op hun vreugdedansje. De meningen als het vreugdedansje wel of niet verkeerd is, blijft verdeeld. Opmerkelijk was dat Brazilië hun vreugdedansje bij hun volgende wedstrijd niet kon uitvoeren, omdat ze vrij verrassend door Kroatië middels strafschoppen werden uitgeschakeld.

Bron: funx.nl

Vrouw die niet wist dat ze zwanger was, bevalt van baby in KLM-vlucht!

Vrouw die niet wist dat ze zwanger was, bevalt van baby in KLM-vlucht!

Model probeert haar uiterlijk lelijk te maken: 'Ervaart mooi zijn als een nadeel!'

Model probeert haar uiterlijk lelijk te maken: ‘Ervaart mooi zijn als een nadeel!’